AKP'den sazlı sözlü sahur! Bir kuş sütü eksikti

AKP'den sazlı sözlü sahur! Bir kuş sütü eksikti
AKP Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk, düzenledikleri 'sazlı sözlü' sahur programından bir video paylaştı. Tweeti alıntılayan eski AKP Milletvekili Mehmet Metin AKP'ye zarar verdiğini belirterek tepki gösterdi. Selçuk, tepkilerin ardı arkası kesilmeyince tweeti sildi.

AKP Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk, düzenledikleri sahur  programında bir video paylaştı. Selçuk gelen tepkiler üzerine tweeti silerken sahur videosunda gençlerin tef çaldığı anlar dikkat çekti.

Paylaşımı alıntılayan eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner ise "Bu paylaşımı yapan Ağrı AK Parti Gençlik Kolları başkanımız lütfen bu paylaşımı kaldırır mısınız?" dedi. Bu tür paylaşımların AKP''ye zarar verdiğini savunan Metiner, "Böyle bir paylaşıma niye gerek duyulur bilmem" diye yazdı. 

Selçuk gelen tepkiler üzerine paylaşımını sildi. 

AKP Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan da Ağrı''daki sahur etkinliğinden fotoğraflar paylaşarak şunları yazdı;

"Ağrı böyle coşku dolu bir sahur sofrası bugüne kadar görmedi  Ağrı’nın Üniversiteli AK Gençlik’i ile sahur sofrasında bir araya geldik, birbirinden coşkulu ve güzel anlara şahitlik ettik. Teşekkürler Ağrı, Teşekkürler AK Gençlik"

İlgili Haberler