Vedat Milor'dan Nihat Özdemir'e çok konuşulacak gönderme

Vedat Milor'dan Nihat Özdemir'e çok konuşulacak gönderme
Gastronomi yazarı ve TV programcısı Vedat Milor, TFF Başkanı Nihat Özdemir'in “Süper Lig başladığı zaman takımlarda pozitif vaka çıkarsa pozitif çıkanları ayırarak yolumuza devam edeceğiz” sözlerine gönderme yaparak, “Yan masalardakiler pozitif çıksa da yemeğe devam edeceğim” dedi.

Korona virüse yönelik alınan tedbirler kapsamında durdurulan liglerin Haziran ayı içerisinde başlayacağının açıklanmasının yankıları sürüyor. Bugün son olarak CNN Türk ekranlarında yayınlanan  "Hafta Sonu" programının konuğu olan TFF Başkanı Nihat Özdemir, "Biz UEFA'nın bir üyesiyiz. Her zaman aldığımız kararları UEFA'ya danışarak alıyoruz." derken "Bu bizim tek başımıza aldığımız bir karar değil" diye konuştu.

Nihat Özdemir, ayrıca "Bundesliga'da 14 oyuncu kalsa bile lige devam kararı aldılar. Bizim de hedefimiz bu. Süper Lig başladığı zaman takımlarda pozitif vaka çıkarsa pozitif çıkanları ayırarak yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

MİLOR'DAN ÖZDEMİR'E ÇOK KONUŞULACAK GÖNDERME

Özdemir'in açıklamalarına Ünlü gurme Vedat Milor'dan çok konuşulacak bir gönderme geldi. Vedat Milor sosyal medya hesabından Özdemir’in açıklamalarını alıntı yparak, "Değerlendirmeye gittiğim restoranda yan masalardakiler pozitif çıksa da yemeğe devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

milor-tw.jpg

 

İlgili Haberler