Vedat Muriç'e İtalya'dan 8 milyon Euro'luk teklif

Vedat Muriç'e İtalya'dan 8 milyon Euro'luk teklif
Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriç'e, İtalya'dan 8 milyon Euro'luk transfer teklifi geldi.

Sezon başında Çaykur Rizespor'dan transfer edilen ve sarı-lacivertli formayla gösterdiği etkili performansla şimdiden Avrupa devlerinin radarında giren Vedat Muriç için somut adımlar atılmaya başlandı. Adı Manchester United, Juventus ve Atletico Madrid ile anılan Kosovalı golcü için ilk teklif yapıldı.

Sezon başında Fenerbahçe ile Galatasaray'ın transferinde büyük bir yarışa girdiği Vedat Muriç, sarı lacivertli takımda attığı gollerle adından sıkça söz ettirdi.

Kosovalı golcü bu sezon Süper Lig'de 11 maçta 7 gol ve 1 asistlik performansla göz doldurdu.


Hava topu hakimiyeti, bitiriciliği ve uzun boyuna rağmen teknik kapasitesi ile ön plana çıkan 25 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertli taraftarların sevgilisi konumuna geldi.

Kısa sürede müthiş bir çıkış yakalayan Vedat Muriç, Avrupa devlerini peşine taktı.

Atletico Madrid, Lazio ve Tottenham'ın yakından ilgilendiği Vedat Muriç için somut adımlar atılmaya başlandı.

Avrupa'da birçok kulübün radarına giren Vedat Muriç için Lazio devrede. İtalyan kulübünün Fenerbahçe'ye ilk teklifi yaptığı iddia edildi.

Daha önce Tottenham'ın listesinde olduğu iddia edilen Kosovalı golcü için Lazio devrede...

İtalyan basınında Calciomercato'nun haberine göre, Lazio kulübü Vedat Muriç için 8 milyon euro teklif etti.

Ancak Fenerbahçe'nin bu teklife sıcak bakmadığı ve 10 milyon euro altındaki teklifleri kabul etmeyecekleri öğrenildi.

Fenerbahçe yönetiminin ayrıca şampiyonluk yarışı verdikleri bu sezon Vedat Muriç'i kesinlikle satmayı düşünmediği de gelen haberler arasında.

Ayrıca Cittaceleste isimli internet sitesi, "Vedat Muriç'e giden sıcak yol" başlıklı haberde 1.94 boyundaki golcü, İnzaghi'nin yaz transfer döneminde talep ettiği santrfor profiline çok uygun.

3-5-2 sistemi için ideal biri. Uzun boylu ve çok atletik. Fenerbahçe'de kıskanılacak bir gelişme gösterdi yorumunda bulundu.

Sarı-Lacivertli forma altında bu sezon 7 gol atan Vedat ise İtalyan basınına "Bir çok teklif geliyor. En iyisini dikkate almak zorundayım" dedi.