Vincent Aboubakar: Sakatlığım halinde kontratım sona erecek

Vincent Aboubakar: Sakatlığım halinde kontratım sona erecek
Beşiktaş'ın yeni transferi Aboubakar, sakatlanması halinde kontratının sona ermesinin kontrat detayları arasında yer aldığını söyledi.

Aboubakar'dan kontrat açıklaması

Beşiktaş'ın Kamerunlu futbolcusu Vincent Aboubakar, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmanından önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Aboubakar, "Beni sıcak bir şekilde karşılayan takım arkadaşlarıma, yönetim ve teknik heyete teşekkür ediyorum. Kısa hikayenin devamını yazmak için buraya geri geldim. Belli bir döneme ihtiyacım var. Bu dönemin ne kadar süreceği bana bağlı. Ruhen kendimi meydan okumaya hazır hissediyorum. Kendimi güçlü hissediyorum." dedi. 

Siyah-beyazlı takımdan ayrılması ile ilgili açıklamada bulunan Kamerunlu oyuncu, "Geçmişte buradan ayrılmam menajerimle alakalı bir konuydu. Menajer ve kulüp arasında anlaşmazlık olduğunu düşünüyorum ama yeniden beraberiz. 1+1 sözleşmem var. Porto'da da sözleşmem vardı. Yeniden sahalara dönüp maç temposu kazanmayı tercih ettiğim için buradayım" şeklinde konuştu.

Sakatlanması halinde kontratının sona ermesinin kontratında yer aldığını ifade eden Aboubakar, "Böyle bir madde var. Buna rağmen taraftarın bu şartlar altında sıcak karşılamasından dolayı teşekkür ediyorum. Uzun süre sakatlık nedeniyle oynamadım ama şu anda çok iyiyim ve oynamaya hazırım. Hiçbir sorun yok şu anda" ifadelerini kullandı.