Vincent Aboubakar'ın sözleşmesindeki bilinmeyen madde ortaya çıktı

Vincent Aboubakar'ın sözleşmesindeki bilinmeyen madde ortaya çıktı
Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın formda olan golcüsü Vincent Aboubakar'ın sözleşmesinde bilinmeyen bir maddenin ortaya çıktığı iddia edildi. Buna göre, Kamerunlu futbolcunun başka bir takıma satılması halinde elde edilecek gelirin yarısını Portekiz kulübü Porto alacak.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Beşiktaş'ta son haftaların formda golcüsü Vincent Aboubakar'ın sözleşmesinde yer alan madde ortaya çıktı.

Beşiktaş’ta 2016-17 sezonunun ardından başladığı ikinci döneminde etkili bir görüntü sergileyemeyen tecrübeli futbolcu, özellikle son 3 haftada gösterdiği performansla dikkat çekti.

O MADDE ORTAYA ÇIKTI

Başakşehir, Fenerbahçe ve Kasımpaşa maçlarında 4 gol kaydeden 28 yaşındaki oyuncu, takımını tekrar şampiyonluk yarışına taşıdı. Beşiktaş’la 1+1 yıllık anlaşması bulunan başarılı futbolcuyla ilgili bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı.

PARANIN YARISI PORTO'YA

Portekiz'in Porto takımından sezon başında bedelsiz olarak transfer edilen Vincent Aboubakar için Beşiktaş ve Porto arasında yapılan özel anlaşmaya göre Kamerunlu futbolcu, Kara Kartal’dan başka bir takıma transfer olursa elde edilecek olan gelirin yarısı Portekiz kulübüne aktarılacak.