Vitor Pereira ile taraftar arasında ‘4-4-2’ gerginliği

Vitor Pereira ile taraftar arasında ‘4-4-2’ gerginliği
Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala son hazırlık maçında Giresunspor ile karşılaşırken, teknik direktör Vitor Pereira ile bir taraftar arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Vitor Pereira ile taraftar arasında ‘4-4-2’ gerginliği

İkinci kez Fenerbahçe''nin başına geçen Portekizli teknik adam Vitor Pereira, çalışmalarına hız kesmeden devam ederken takımın dizilişini 3-4-3 olarak belirledi.

Oynanan tüm hazırlık karşılaşmalarına 3''lü savunmayla çıkan Pereira, Giresunspor karşısına da Tisserand, Attila Szalai ve Filip Novak savunma üçlüsüyle başladı.

Sağ stoperde Tisserand''a, ortada Szalai''ye ve sol stoperde ise Novak''a forma veren 53 yaşındaki teknik adamla bir taraftar arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı.

PEREIRA''YA 4-4-2 DİYE SESLENDİ

Giresun''da oynanan maçın ilk yarısında Fenerbahçe yedek kulübesinin arka tarafında maçı seyreden bir taraftar, Portekizli teknik adama, "Pereira, 4-4-2!" diye bağırırken buna sinirlenen Pereira tepki gösterdi.

PORTEKİZLİ ÖFKELENDİ

Tribünden çekilen görüntüde, 4-4-2 diye bağıran taraftara Pereira, "Kapa çeneni" diye karşılık verdi.

Çok öfkeli olduğu gözlenen Vitor Pereira, daha sonra sahaya dönerken o anda Giresunspor''un ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golü geldi.