Volkan Demirel'den Fenerbahçelileri küplere bindiren fotoğraf

Volkan Demirel'den Fenerbahçelileri küplere bindiren fotoğraf
Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Volkan Demirel'in, Fatih Terim'e yakınlığıyla bilinen Galatasaray eski çalışanı Hande Sümertaş'la çektirdiği fotoğraf sarı-lacivertlileri çıldırttı. Sosyal medyada paylaşılan kare, taraftarları adeta küplere bindirdi.

Kaptanlarını tek kalemde sildiler

Galatasaray''daki işinden ayrıldıktan sonra beIN Sports''ta görev alan Hande Sümertaş, yayıncı kuruluşta Galatasaray lehine yayınlar yapıldığı iddiasıyla hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş taraftarlarının tepkisini çekmişti.

Fenerbahçe''nin eski kalecisi Volkan Demirel, Sümertaş''la çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Sarı-lacivertliler taraftarlar ise çılgına döndü. Taraftarlar, Demirel''e yönelik "Yazıklar olsun" yazılı paylaşımlarda bulundu.

SÜMERTAŞ, FATİH TERİM''E YAKINLIĞIYLA BİLİNİYORDU

Galatasaray Futbol A Takım Medya Koordinatörlüğü yapan ve teknik direktör Fatih Terim''in medya ilişkilerini de yöneten Hande Sümertaş, sarı-kırmızılı kulüpten ayrıldıktan sonra beIN Sports''ta görev aldı.

"YAZIKLAR OLSUN"

Volkan Demirel''in Hande Sümertaş''la çektirdiği fotoğrafı hesabından paylaşması sonrası sarı-lacivertli taraftarlar çok öfkelenirken, efsane kaleci için ağır ifadeler kullanıldı. Taraftarlar, "Yazıklar olsun" diyerek Demirel''e yüklendi.

İŞTE O TEPKİLER:

 

İlgili Haberler