Wayne Rooney, Euro 2020 finalinde favorisini açıkladı

Wayne Rooney, Euro 2020 finalinde favorisini açıkladı
Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2020) bu akşam final maçı heyecanı yaşanacak. İtalya ile İngiltere arasındaki karşılaşma öncesinde İngiliz futbolunun unutulmaz golcülerinden Wayne Rooney, mücadelede favori gördüğü takımı açıkladı.

Sporx''te yer alan habere göre, EURO 2020 Avrupa Şampiyonası''nda şampiyon bugün belli olacak. Dev karşılaşma öncesi Wayne Rooney, favori gördüğü tarafı açıkladı.

"FAVORİM İNGİLTERE"

İngiliz futbolunun unutulmaz golcülerinden Wayne Rooney, final maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. İngiliz futbolcu yaptığı açıklamada, ülkesini favori gördüğünü belirterek, "Favori İngiltere! İngiltere daha kaliteli ve mental olarak iyi noktada olan oyunculara sahip. Ancak tek bir uyarım olacak; İtalya''ya oynama fırsatı verilmemeli. Onları durdurmayı denemeli ve temponun düşmesine izin verilmemeli" diye konuştu.

EURO 2020''nin en büyüğünün belli olacağı İtalya - İngiltere finali 22.00''de başlayacak. Dev finali Hollandalı hakem Björn Kuipers yönetecek. Wembley Stadyumu''ndaki karşılaşma TRT 1 ekranlarından yayımlanacak.