West Ham United’ın Medel ısrarı sürüyor

West Ham United’ın Medel ısrarı sürüyor
West Ham United’ın Medel ısrarı sürüyor. İngiliz ekibi Beşiktaş’a yaptığı teklifi 7 milyon eurodan 8,5 milyon euroya çekiyor.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Gary Medel'in peşini bırakmıyor. Şilili futbolcu için geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'a resmi teklifte bulunan ancak olumsuz yönde yanıt alan İngiliz kulübünün ikinci kez siyah-beyazlı ekibin kapısını çalmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

Milliyet’te yer alan habere göre; Beşiktaş Yönetimi, West Ham'ın 7 milyon euroluk ilk teklifini kabul etmemişti. Ancak Medel'den vazgeçmeyen İngiliz ekibinin bu kez 8.5 milyon euroluk yeni bir teklif yapacağı ifade edildi. Gary Medel'in de İngiltere Premier Lig'e gitmeyi istemesi nedeniyle bu transferi bitirmeye kararlı olan Ada kulübünün yöneticilerinin, 2019'un ilk haftasında İstanbul'da olması bekleniyor.

10 MİLYON EURO BEKLENTİSİ

Beşiktaş Yönetimi'nin tecrübeli futbolcuyla yeni bir sözleşme imzalamak istemesi West Ham'ın işini zorlaştırıyor. Şilili futbolcunun kariyerine Premier Lig'de devam etmenin hesaplarını yapması ise siyah-beyazlıları köşeye sıkıştırıyor. Bu arada tercih aşamasında olan Medel'in ailesinin de Londra'da yaşamak istediği belirlendi.

West Ham kulübüyle ikinci görüşmeyi yapmadan önce Gary Medel ile görüşecek olan Beşiktaş Yönetimi, ilk etapta bu futbolcuyu kalması için ikna etmeye çalışacak. Deneyimli oyuncunun ikna olmaması durumunda ise siyah-beyazlılar, West Ham ile bonservis bedelini 10 milyon Euro seviyesine çıkarmak için sıkı bir pazarlığa girişecek.

İlgili Haberler