WhatsApp'tan ortalığı karıştıracak özellik: Kimse bunu beklemiyordu

WhatsApp'tan ortalığı karıştıracak özellik: Kimse bunu beklemiyordu
Mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a çevrimiçi özelliği gizleme özelliği geliyor. Yakında telefonlarda olacağı söylenen güncellemede kimler tarafından çevrimiçi görüneceğinize karar verebileceksiniz.

TGRT Haber''den aktarılan bilgilere göre; Şu anda kullanıcılar mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp''ta konuşma esnasında, en büyük sorun çevrimiçi durumunu gizlemek olarak tasvir edilmişti. Hemen hemen herkes WhatsApp''ı gizli kullanmanın hayalini kuruyordu, beklenen bu özellik için çalışmalar başlamış oldu.

Ortaya çıkan yeni görüntülere göre WhatsApp, merakla beklenen bu değişikliği yakında devreye alacağını duyurdu. Peki WhatsApp''ta çevrimiçi durumunu gizleme tam olarak neyi kapsayacak?

ÇEVRİMİÇİ GİZLEME DÖNEMİ BAŞLIYOR

WhatsApp''ın şu anda üzerine çalıştığı yeni gizlilik güncellemesi, uygulamayı gizlice kullanabilmek mümkün olacak . Kullanıcılar Ayarlar, Hesap ve Gizlilik seçeneklerinden ''''Beni çevrimiçi kim görebilir'''' adlı bir seçeneği görecek. Özelliğin ilk çalışma şekli bu şekilde olurken, daha sonradan iki seçenek daha çıkacak. Yukarıdaki ekran görüntüsünden de görülebileceği üzere ''herkes'' veya ''son seferin aynısı'' adlı seçenekler bulunacak. Bu sayede çevrimiçi durumunuzu dilediğiniz kişiye gösterebilecek şekilde ayarlayabileceksiniz. 

İlgili Haberler