WhatsApp’a 'Karanlık Mod' özelliği

WhatsApp’a 'Karanlık Mod' özelliği
WhatsApp Web için yeni bir Karanlık Mod geliştirildi. Bu modu geliştirenler WhatsApp’ın kendi ekipleri değil, bağımsız bir yazılımcı oldu.

WhatsApp’a 'Karanlık Mod' özelliği

Sosyal medya ve internet kullanıcılarının sevdiği ve talep ettiği karanlık mod, nedeni anlaşılamayan bir şekilde uygulamalara ya geç geliyor ya da hiç gelmiyor. Çokça istenen karanlık mod, en sonunda WhatsApp’a geldi. Fakat modu geliştirenler WhatsApp’ın kendi ekipleri değil, bağımsız bir yazılımcı oldu.

Halihazırda orijinal WhatsApp ekibi, karanlık modun test aşamasında olduğunu söylemeye devam ediyor. WhatsApp bir türlü, içerisinde karanlık modun da olduğu güncellemeyi yayınlamıyor. Whatsapp Web tarafında ise bağımsız bir geliştirici sabredemedi ve karanlık modu getirdi.

BAĞIMSIZ GELİŞTİRİCİ YAPTI

Github adlı internet sitesinde bağımsız bir geliştirici olan “m4heshd” adlı üye, Windows ve MacOS için WhatsApp Web’e karanlık modu getirdi. Modu getiren yazılım paketi ücretsiz olarak paylaşıldı. Yazılım yüklendiği zaman sadece WhatsApp Web arayüzü için var olan dosyalarda değişiklik yapıyor