Yabancı ülkede olsa beğenirdiniz. Bu muazzam plaj Türkiye'de

Yabancı ülkede olsa beğenirdiniz. Bu muazzam plaj Türkiye'de
Türkiye’nin el değmemiş doğal güzelliği ve turkuaz rengi deniziyle görenleri kendine hayran bırakan ünlü Kaputaş Plajı havadan çekilen görüntüsü göz kamaştırıyor.

Türkiye’de yer alan bu güzellik Antalya da Kaş ve Kalkan arasında bulunuyor. Doğal güzellik güzelliği ve rengiyle göz dolduran plaj Kanyon ağzı plajı olmasıyla dikkat çekiyor.

En büyük özelliği yer altından akmakta olan suyun deniz kıyısında kumlar arasından süzülmesi sonucu suyu genel olarak serin ve turkuaz renginde olması.

Dünyaca ünlü plaja karayolundan 187 basamak inilerek plaja ulaşılıyor.

Türkiye’nin doğal güzelliklerinin ne kadar harika olduğunu gösteren bir fotoğrafları hayran bırakıyor. Antalya’da bulunan dünyaca ünlü Kaputaş Plajı’nın havadan çekilen görüntüsü büyülüyor.

Söz konusu fotoğrafta Kaputaş Plajı’nın arkasında bulunan kanyon görülüyor.

Kaputaş Plajı Kaputaş Kanyonu’nun denizle buluştuğu yerde yer aldığı için bir diğer adı Kanyonağzı Plajı’dır. Eskiden bu kanyon arasından suyun akmakta olduğu söylenir.

Dünyaca ünlü Kaputaş Plajına yerli ve yabancı turistlerin en çok tercih ettiği plajlar arasında olup, Akdeniz’in tüm güzelliklerini bir arada görülebilecek doğal oluşum plajıdır.