Yağmur Tanrısevsin'den şok eden Gökhan Alkan açıklaması

Yağmur Tanrısevsin'den şok eden Gökhan Alkan açıklaması
Gökhan Alkan, sosyal medya hesabında yaptığı düzenlemeyle eski partnerlerini takipten çıkarmıştı, o partnerlerin arasında Yağmur Tanrısevsin de vardı. Yağmur Tanrısevsin, eski rol arkadaşının hamlesiyle ilgili ilk kez konuştu.

Başrollerini; Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran''ın paylaştığı Kalp Yarası dizisi, geçtiğimiz haftalarda final yapmıştı. 

DİZİ BİTTİ TAKİBİ BIRAKTI

Finalin ardından Gökhan Alkan, yeni bir iddia ile gündeme geldi. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan yakışıklı oyuncu, yer aldığı projenin bitmesiyle Yağmur Tanrısevsin''i sosyal medyadan takip etmeyi bıraktı.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikte görüntülenen Yağmur Tanrısevsin, muhabirlerle sohbet etti. 

"ANNE OLMAYI İSTERİM"

Tanrısevsin, "Anne olmayı istiyor musunuz?" sorusuna "İsterim tabii ki şu an için değil" şeklinde yanıt verdi.

''KISKANÇLIK KRİZİ'' İDDİASI

Geçtiğimiz günlerde Tanrısevsin''in de rol aldığı, final yapan dizide partneri Gökhan Alkan''la yakınlaştığı sahnelerden dolayı Alkan''ın nişanlısı Nesrin Cavadzade''nin kıskançlık krizine girdiği ve rol arkadaşının bu nedenle kendisini sosyal medyadan çıkarması çok konuşulmuştu.

"PROFESYONEL HAYAT"

Tanrısevsin, kıskançlık iddiaları hakkında konuşmaktan kaçınırken, rol arkadaşının kendisini takipten çıkarmasıyla ilgili olarak "Ben böyle şeylere daha profesyonel bakıyorum, haberlerden bu durumu gördüm, bilmiyordum. Onun tercihi, profesyonel hayat ve öyle olmak lazım" şeklinde konuştu.
 

İlgili Haberler