Yalovaspor'da korona virüs şoku: 7 kişi pozitif çıktı

Yalovaspor'da korona virüs şoku: 7 kişi pozitif çıktı
3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta mücadele eden Yalovaspor'da korona virüs şoku yaşanıyor. Buna göre 4 futbolcu, 2 teknik heyet ve 1 kulüp personelinin testlerinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Korona virüs futbol dünyasında hızla yayılmasını sürdürüyor. Son olarak Yalovaspor Kulübü'nde 7 kişinin korona virüse yakalandığı öğrenildi. 3'üncü Lig 3'üncü Grup ekiplerinden Yalovaspor'da 7 kişi korona virüse yakalandı.

Yeşil-Kırmızılı ekipte, 4'ü futbolcu, 2'si teknik heyet ve 1'i de kulüp personeli olmak üzere toplam 7 kişinin korona virüs testleri pozitif çıktı. Testleri pozitif çıkan kişilerin takip, izolasyon ve tedavi süreçlerinin ise başladığı belirtildi.

Yalovaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Futbol takımımıza bugün tesislerimizde uygulanan rutin korona virüs PCR testi neticesinde dört futbolcumuz, bir kulüp personelimiz, iki teknik ekibimizden olmak üzere toplam 7 kişide pozitif bulguya rastlanmıştır. Pozitif bulguya rastlanan futbolcularımız ile personelimizin; takip, izolasyon ve tedavi sürecine ilgili protokoller gereği derhal başlanmıştır. "