''Erdoğan'ın alacağı kararlar CHP'ye ispiyonlanıyor''. Yandaş yazar İbrahim Karagül büyük fotoğrafı gördü

''Erdoğan'ın alacağı kararlar CHP'ye ispiyonlanıyor''. Yandaş yazar İbrahim Karagül büyük fotoğrafı gördü
İktidara yakın yazar ve gazeteci İbrahim Karagül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun işaret ettiği kararların hemen ardından alınmasını sosyal medyan hesabından savundu. Karagül, "Birileri Erdoğan'ın krizin üstesinden gelmek için aldığı kararları; CHP Genel Merkezi'ne ispiyonluyor" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun tweetleri gündem oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha önce KYK borcunun faizli ödeme tutarını sosyal medya hesabında paylaşan bir gencin paylaşımına yer vererek, "Gençlere sesleniyorum: Faizli KYK borçlarını ödemeyin! Bir sene içinde iktidara geliyoruz; sözünü verdiğim gibi, sizden sadece ana para talep edilecek, o da iş bulduğunuzda" diye konuşmuştu. 

Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun çağrısından sekiz gün sonra KYK kredileri ile ilgili adım atarak öğrenim kredi alan öğrencilerin sadece ana paraya ödeyeceğini belirtti.

Ardından Kılıçdaroğlu, asgari ücret, taşerona kadro, emekliye bayram ikramiyesi, KYK borç faizlerinin silinmesi gibi vaatlerinin AKP tarafından gecikmeli de olsa hayata geçirilmesi üzerine “EYT” sorununa işaret etti. 

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabında, “EYT…” mesajını; üzerinde “yükleniyor” anlamına gelen “Loading” ifadelerini kullandı. 

Kılıçdaroğlu sonrasında ÖTV’yi işaret etti, Erdoğan ÖTV’de yetkili oldu. 

Resmi Gazete''de yayımlanan bir tebliğle Cumhurbaşkanına ÖTV ve matrah sıfırlama yetkisi verildi.

Cumhurbaşkanı motorlu araçların ÖTV’sinde yetki sahibi oldu. Eski tebliğdeki ‘Bakanlar Kurulu'' ibaresi ‘Cumhurbaşkanı’ olarak değiştirildi ve Bakanlar Kurulu''nun yetkisi Cumhurbaşkanına verildi.

Sonuç olarak Erdoğan Kılıçdaroğlu’nun dediğini yapmış oldu. 

"BİRİLERİ CHP GENEL MERKEZİ''NE İSPİYONLUYOR"

Yaşanan bu olayların ardından Yandaş yazar İbrahim Karagül, Erdoğan''ın aldığı kararları savundu.

Karagül, "Birileri Erdoğan''ın krizin üstesinden gelmek için aldığı kararları; CHP Genel Merkezi''ne ispiyonluyor" dedi.

Karagül sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.  

Karagül''ün paylaşımı şöyle: 

"Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın; EYT, ÖTV, asgari ücret ve benzeri iyileştirme kararlarını CHP Genel Merkezi’ne aktaranlar  FETÖ’cü bürokratlar mı! Yoksa başkaları da mı var? Birileri; Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın krizin üstesinden gelmek için aldığı kararları; CHP Genel Merkezi''ne ispiyonluyor. Kılıçdaroğlu hemen kendi projesiymiş gibi satıyor. Sonra da; "Biz söyledik, yaptı" diyor. EYT böyle bir şeydi. ÖTV indirimi de.. Bir tezgah kurulmuş!" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler