"Yanlış yaptım" diyen genç alev topuna döndü

"Yanlış yaptım" diyen genç alev topuna döndü
Samsun’da otobüs terminalinde üzerine benzin döküp kendisini ateşe veren S.A. (24), bir kafeye girdi. Bir çalışan genci yangın tüpüyle söndürdü. Hastaneye kaldırılan S.A., tedavi altına alındı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 

Akıllara durgunluk veren olay, saat 06.30 sıralarında İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi Yusuf Ziya Yılmaz Samsun şehirlerarası otobüs terminalinde meydana geldi. 

Şanlıurfa'dan Ordu’nun Fatsa ilçesine ailesiyle birlikte fındık toplamak için geldiği belirtilen ve psikolojik bunalıma girdiği iddia edilen S.A., akaryakıt istasyonundan aldığı benzini üzerine döktü. 

Görgü tanıklarının ifadelerine göre S.A., ‘Ben büyük bir yanlış yaptım’ diyerek kendini ateşe verdi. Alevler içerisinde kalan S.A., terminal kafeteryasına doğru koştu. Otogar çalışanları yangın söndürme tüpü ile gence müdahale ederek yangını söndürdü.

Çağırılan ambulansla Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan S.A.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. (DHA)

 

otogarda-kendisini-atese-verdigi-anlar-kamerada-9146-dhaphoto7.jpgotogarda-kendisini-atese-verdigi-anlar-kamerada-9146-dhaphoto8.jpgotogarda-kendisini-atese-verdigi-anlar-kamerada-9146-dhaphoto9.jpgotogarda-kendisini-atese-verdigi-anlar-kamerada-9146-dhaphoto10.jpgotogarda-kendisini-atese-verdigi-anlar-kamerada-9146-dhaphoto11.jpgotogarda-kendisini-atese-verdigi-anlar-kamerada-2370-dhaphoto12.jpgotogarda-kendisini-atese-verdigi-anlar-kamerada-9146-dhaphoto6.jpgotogarda-kendisini-atese-verdigi-anlar-kamerada-9146-dhaphoto5.jpgotogarda-kendisini-atese-verdigi-anlar-kamerada-9146-dhaphoto2.jpg