Yasak Elma 43. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Yasak Elma 43. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Yasak Elma geçen hafta son bölümü ile izleyicide büyük bir etki bırakmıştı. Peki, son bölümde neler oldu? Yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm fragmanında Halit’in boşanmak istediğini söylemesi Yıldız’ı şoke ediyor. İşte detaylar.

Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin yer aldığı dizinin yeni bölümleri seyirciler tarafından merakla takip ediliyor. Yasak Elma dizisi her Pazartesi FOX TV ekranlarına yeni bölümleriyle geliyor.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Kaya’nın Ender’den gizli test yaptırması Ender’i çileden çıkarır. Yıldız ise Kaya ve Ender ilişkisini ispatlamak ve Ender’i şirketten göndermek peşindedir. Zeynep ve Alihan hak ettiği mutluluğa kavuştuklarını zannederken, parasını bitirip şehre dönen Mustafa’nın ise Ender’le tanışması olayların gidişatını değiştirecektir. Yıldız, Ender’in yaptığının karşılığını çok ağır bir şekilde vermek için harekete geçer. Bütün kapılar yüzüne kapanan Mustafa ise gözü dönerek herkesin hayatını değiştirecek korkunç bir karar verir.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Erim’in vurulması herkesi çok etkilerken, herkes teker teker Yıldız’a sırtını döner. Ender olanlardan dolayı Yıldız ve annesini suçlar. Halit ilk kez evliliğini sorgulayacak bir duruma gelir. Halit’in kafasının karışık olması Ender’i de bir karar aşamasına götürecektir.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜMÜ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Yasak Elma 43. yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak.