Yavuz Ağıralioğlu canlı yayında açıkladı: "Bir tane resmimizi bulamazlar"

Yavuz Ağıralioğlu canlı yayında açıkladı: "Bir tane resmimizi bulamazlar"
AKP'ye yakın medya organlarında çıkan haberlere tepki gösteren İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, "Ne Dolmabahçe'de, ne kongrelerde, ne çözüm(!) masalarında, ne de teröristlerle lahmacun ve maklube sofralarında... Bizim bunlarla bir tane resmimiz yoktur" dedi.

İYİ Parti Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Medyascope Tv'de Batu Bozkürk ile Ankara Gündemi programına konuk oldu.

AKP'ye yakın basın organlarında İYİ Parti'nin HDP ile yan yana gösterilmesine çok sert tepki gösteren Ağıralioğlu, "Bizim siyasi arşivimizde bunlarla bir tane resmimiz yoktur. Ne Dolmabahçe'de, ne kongrelerde, ne çözüm(!) masalarında, ne de teröristlerle lahmacun ve maklube sofralarında... Bir tane beraber olduğumuz ne ortak mazi ne oy pusulası ne resim vardır, elhamdülillah..." dedi.

Ağıralioğlu, şöyle devam etti:

"HER TÜRLÜ DARBE, KARŞISINDA BİZİ BULUR"

"Ak Parti ümidi yöneterek iktidara geldi; şimdi korkutarak, korku iklimi ile iktidarda kalmayı tercih ediyor! Millet iradesine ve sandığa yönelik her türlü darbe karşısında bizi bulur. Biz, büyük bir devletiz. Böyle darbe söylentileri gibi gayrimeşru işlere zerre prim veremeyiz."