“Yazıcıoğlu davasının kapatılmasını istiyorlar”

“Yazıcıoğlu davasının kapatılmasını istiyorlar”
Kahramanmaraş’ta bir sivil toplum kuruluşu olan Muhsin-i Tavır adlı derneğin eski adı keş dağları şimdiki adı Muhsin Dağı olan bölgede düzenlemiş olduğu “Muhsin Başkan’a Hasret Buluşması” etkinliğine binlerce vatandaş katıldı.

Geceyi dağda geçiren katılımcılar gündüzde şehitler için düzenlenen programa iştirak ettiler. Gelen misafirlere sıcak çorba da ikram edildi. Programda, kuran tilaveti ve daha evvel indirilen hatimlerin duası yapıldı. Akabinde, saygı duruşu istiklal marşının okunmasından sonra konuşmalara geçildi.

Programa, birçok STK kuruluşu da katıldı. Ülkücü Hareketin önde gelen isimlerinden Hakkı Öznur, burada yaptığı konuşmasında Muhsin Yazıcıoğlu davasının kapatılmak istendiğini ifade etti.

Öznur’un açıklamalarını şöyle:

“MUHSİN YAZICIOĞLU DAVASININ KAPATILMASINI İSTİYORLAR”

“Kendilerini gizleyen kripto Ermeniler, kripto Yahudiler. Ermeni görüntülü gizli Yahudiler (Pakraduniler) de, Muhsin Yazıcıoğlu’nun terör rejimi İsrail’e ve Siyonizme karşı çıkan milli ve İslami tavrından dolayı ona düşmandılar.

Her türlü kriptolar, beşinci kol gruplar, bölücüler, kısacası, Türklük ve Türkiye düşmanları Muhsin Yazıcıoğlu davasının çözülmemesini, kapatılmasını istiyor. Türkiye’de yaşanan birçok olayda her türlü kriptoların’da parmağı olduğunu, yer aldığını milletçe biliyoruz.

Muhsin Yazıcıoğlu davası yüzyılın davası milletin davasıdır. Türk siyaseti ve demokrasisi açısından son derece önemli olan bu olayı aydınlatmak ve gerçekleri ortaya çıkarmak tarihsel bir görevdir.

Davayı baştan beri takip eden hukukçularımız açıkça ortada Küresel bir organizasyonla işlenen bir “suikast” var diyorlar. Planlı, programlı düşürülen bir helikopter var diyorlar. Dava dosyasındaki deliller, bunu doğrular niteliktedir.”

“YAZICIOĞLU: AKP BOP PROJESİNİN TAŞERONUDUR”

Konuşmasında Yazıcıoğlu’nun bazı açıklamalarını hatırlatan Hakkı Öznur, sözlerine şöyle devam etti:

“Muhsin Yazıcıoğlu birçok konuşmasında “AKP için küresel bir proje ve BOP iş birlikçisi” demiştir. Erdoğan’a “BOP eş başkanı olmakla övünme, Türk milletinin mensubu olmakla övün” diyen Muhsin Yazıcıoğlu’dur..

Liderimiz 2004 yılında ABD ve bazı batı ülkelerini ziyaret eden Musevi lobilerinden destek alan Erdoğan’ı diplomaside kimileriyle kanka, kimileriyle de ense tokat ilişkiler içinde olmakla eleştirmiş “sofra diplomasi ile iş yürümez” demiştir. Bu sözleri 1 Mayıs 2004 tarihli Yeniçağ gazetesinde geniş bir şekilde yer almıştır.

15 Nisan 2007 yılında Ankara’da yapılan BBP 2. Büyük Olağanüstü Kurultayı’nda yaptığı tarihi konuşmada dünyada, Ortadoğu’da, bölgemizde yaşananlara dikkat çekmiş; BOP projesi ile Türkiye’nin bölünmeye çalışıldığını terör örgütü ile müzakere edilerek bölücülüğün meşrulaştırılmak istendiğini, BOP’çu bir kişinin devletin başı olmasının ülkeyi felakete sürükleyeceğini daha 12 yıl önce söylemiştir.”