Abdurrahman Dilipak son yazısında hırsız var diye bağırdı

Abdurrahman Dilipak son yazısında hırsız var diye bağırdı
Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında dolardaki iniş-çıkışları ve ekonomideki son durumu değerlendirdiği yazısında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında dikkat çeken ifadeler kullandı.

“BİRİLERİ VURGUN PEŞİNDE”

Doları yükselirken de, düşerken de birilerinin vurgun peşinde olduğunu belirten Dilipak yazısında; “Bu kirli oyunda, adaleti tesis noktasındaki meşru müdahale dışında, kim sisteme müdahale etti ise onlar bu günahın suç ortaklarıdırlar.” İfadelerini kullandı.

Dilipak’ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Şu süreçte milyarlarca lira birilerinin cebinden çıktı ve birilerinin cebine girdi. Doları yükselirken de, düşerken de birileri vurgun peşinde idi. Enflasyon da Riba da hırsızlıktır. Enflasyon ve Riba; Şeytan’ın ikiz evladıdır! Kim ki, adalet terazisi, kefesinde mal ya da para, tartılan ölçü ve tartıyı ya da buna esas istatistik bilgilerle manipülasyona kalkarsa Allah’ın laneti onların üzerindedir. Çünkü onlar haksızlığa, hırsızlığa yönelmişlerdir.

Bu kirli oyunda, adaleti tesis noktasındaki meşru müdahale dışında, kim sisteme müdahale etti ise onlar bu günahın suç ortaklarıdırlar. Hak ölçüsüne her türlü müdahale batıldır. Riba ve enflasyon aynı haram paranın iki yüzü, yazısı, turası gibidir. Bu süreçte kim bilerek haksız bir kazanç elde etti ise, ister yabancı, ister yerli ve milli, ister özel, ister tüzel kişi ya da devlet olsun, bu soygunun suç ortağıdır. Allah onları gördü, duydu, biliyor. Onların kapalı kapılar arkasında fısıldaşarak konuştuklarından da haberdar. Onların akıllarından geçirdiklerini, kalplerinde sakladıklarını da biliyor.”

İlgili Haberler