Yeni Bir Ben programı neden bitti?

Yeni Bir Ben programı neden bitti?
Kanal D'nin reytinglerde kötü sonuç alan programı Yeni Bir Ben ekranlara veda ediyor.Peki Yeni Bir Ben neden yok, neden bitti? Soruların detayları haberimizde...

Yeni Bir Ben programı neden bitti? Kanal D'de ekrana gelen, Şebnem Dönmez, Raşit Bağzıbağlı ve Tuvana Büyükçınar'ın jürisinde yer aldığı değişim programı Yeni Bir Ben bugün itibariyle izleyicisinin karşısına son kez çıkıyor. Program daha önce ani bir kararla yayın saatini değiştirmişti fakat bu değişim reytinglerde bir başarı kaydedemedi. 

YENİ BİR BEN NEDEN YOK

Değişime ihtiyaç duyan 5 kadının hem öyküsünü hem de yaşadığı değişimi ekrana taşıyan 'Yeni Bir Ben' programının apar topar bitirileceği haberini ise programın jürilerinden Raşit Bağzıbağlı duyurdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan başarılı modacı, şu ifadeleri kullandı;

"Tatlı anılarlar 60. Bölümde bu hafta veda ediyoruz. Herkes farklı yorumlar illaki yapacaktır. Saygı duyuyorum. Benim ekranda olgunluk dönemim olarak adlandırdığım bir program oldu @yeni1benkanald Başta Dilek Dağcıoğlu ve Ebru Kip’e. Sonrasında da tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sevgi ile kalın"

Instagram hesabının hikaye bölümünden de bir paylaşım yapan Bağzıbağlı, bu paylaşımına ise "İlk kez ekibim geri sayım yaptı bir defile için. Ne güzel bir heyecan, Son 1 gün-Final cuma" notunu düştü.