Yeni Malatyaspor’dan silahlı saldırıya sert tepki

Yeni Malatyaspor’dan silahlı saldırıya sert tepki
Yeni Malatyaspor’un kulüp binasına düzenlenen saldırıya Başkan Gevrek sert yanıt verdi. Gevrek, “Bizi tehdit ederek, şantajla, haraç isteyerek bunu bekliyorlarsa 4 değil 100 kurşun da sıksalar asla bu yoldan dönmeyeceğiz” dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek kulüp binasına düzenlenen silahlı sldırıya sert tepki gösterdi, Gevrek, Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kulübümüze, Malatya'ya sıkılmış kurşundur. Maç öncesi konuyla alakalı açıklama yapmadık ama Malatya'nın futboluna ve Malatya'ya sıkılan kurşundur. Kendini taraftar görüp, kulübüne bunları yapan taraftar olamaz. Bizim taraftarla hiçbir sıkıntımız yok, gerçek taraftar bugün yanımızdaydı. Evkur Yeni Malatyaspor'un kimseye haraç verecek bir şeyi söz konusu olamaz. Bizi tehdit ederek, şantajla, haraç isteyerek bunu bekliyorlarsa 4 değil 100 kurşun da sıksalar asla bu yoldan dönmeyeceğiz. Bu konuda gerekirse canımızı da veririz asla kimseye haraç vermeyiz."

"Gelip tesise kurşun sıkacaksın, ondan sonra böyle bir şekilde haraç isteyeceksin. Böyle bir şeye bizim tarafımızdan asla taviz verilmeyecek. Biz Malatyaspor'un bir kuruşunu kimseye haraç olarak veremeyiz. Türkiye'deki 3 milyon taraftarın ve Malatyalı'nın hakkını biz burada en güzel şekilde temsil etmeye çalışıyoruz ama 3-5 çapulcuya da burada pabuç bırakacak değiliz."

Evkur Yeni Malatyaspor'un kulüp binasına silahlı saldırıda bulunulmuştu.

Antalyaspor maçı için kampta olan sarı-siyahlı takımın Orduzu Pınarbaşı'ndaki kulüp binasına gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahla ateş açıldı.

Tesis çevresinden iki kişinin kaçtığını gören güvenlik görevlileri, durumu polise bildirdi. Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ekibi, yaptıkları incelemede binaya 3 kurşunun isabet ettiğini belirledi.