Yeni Seksenler dizisine flaş transfer. Hangi ünlü oyuncu kadroya dahil oldu

Yeni Seksenler dizisine flaş transfer. Hangi ünlü oyuncu kadroya dahil oldu
TRT 1 ekranlarında hafta içi her akşam izleyiciyle buluşan televizyon klasiği ‘Yeni Seksenler’ dizisine yeni bir karakter dahil oldu. Ünlü oyuncu Özlem Tokaslan TRT dizisiyle ekranlara dönecek.

Medyaradar’da yer alan haberde, başarılı oyuncu Özlem Tokaslan, Fehmi’nin uzun yıllardır küs olduğu kız kardeşi 'Melahat' rolüyle dizinin güçlü oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Tokaslan’ın hayat verdiği Melahat, dizinin dün akşam ekrana gelen bölümünde ilk kez izleyici karşısına çıktı. Mikser Melahat olarak da bilinen karakter, mahalleli tarafından istemeden de olsa ortalık karıştırma özelliğiyle biliniyor.

yenicag-sekserler4.jpg

FEHMİ İLE MELAHAT'IN BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

Fehmi’nin uzun yıllardır küs olduğu ve görüşmediği kız kardeşi Melahat sonunda eve geldi. Fehmi ve Melahat’in büyük buluşmasını nihayet gerçekleşti. Yıllar sonra tekrar bir araya gelen Fehmi ve Melahat arasındaki buzlar eriyecek midir?

Melahat, üniversitede okuyan kızı Suna’ya bir türlü ulaşamayınca Fehmi, küs olmasına rağmen kız kardeşinin imdadına yetişmiş üniversitede okuyan yeğeni Suna’yı aramaya başlamıştır. Fehmi Suna’yı bulabilecek midir?

yenicag-sekserler2.jpg

Melahat’e ne kadar kızgın olursa olsun yeğeniyle alakalı bu konuya kayıtsız kalamayan Fehmi konuya el atmaya karar vermiştir.

Öte yandan Seyfi'nin muhtarlık mührünü Butik Ali’nin kaybetmesiyle ortalık karışmıştır. Mührün kaybolduğunu öğrenen Seyfi’nin tepkisi ne olacaktır?

yenicag-sekserler2.jpg