Yeniçağ Akşener'in tek adamlığa meydan okumasını manşet yaptı

Yeniçağ Akşener'in tek adamlığa meydan okumasını manşet yaptı
Sınırlar eleğe, yurdumuz mülteciler için hendeğe çevrilirken milli birliğimizin AKP iktidarı eliyle, gün be gün zayıflatıldığını söyleyen İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Üstelik tüm bunlar, bir tek adamın iktidarı sürebilsin diye, gözümüzün içine baka baka yapılıyor" dedi.

YAĞMA VE PEŞKEŞ TAM GAZ

Vatan topraklarının, türlü yağmanın ve peşkeşin içinde, parsel parsel satılmakta olduğunu belirten Akşener, "İktidar, iktidarda kalabileceği her bir gün adına, Anadolu''yu rehin ediyor. Ürününü, mahsulünü rehin ediyor. Madenini, toprağını rehin ediyor. Ağacını, suyunu rehin ediyor" diye konuştu.

VATANIMIZ İÇİN BİRLİKTEYİZ

Türkiye''nin; büyük, derin ve kronikleşmiş bir devlet krizi içerisinde olduğunu vurgulayan Akşener "ucube" yönetim sisteminin sorunlarını aşmak adına 6 siyasi parti olarak buluştuklarını hatırlatarak; "Tüm farklılıklarımıza rağmen, Türkiye için ortak görüşlerimiz ve fikir birliğimiz var" dedi

SANDIK UFUKTA GÖRÜNDÜ

Millet iradesinin önünde hiçbir gücün duramayacağını kaydeden Akşener şöyle devam etti: Artık eli kulağında. Sandık ufukta belirdi. İYİ Parti iktidarı, artık her zamankinden daha yakın. Hiç merak etmeyin. Türkiye''yi; Cumhuriyet değerlerimizle, yeniden buluşturmaya geliyoruz.

İşte Yeniçağ Gazetesi''nin birinci sayfası:

İlgili Haberler