Yeniçağ iktidarın büyük eserini manşete taşıdı

Yeniçağ iktidarın büyük eserini manşete taşıdı
Kongrede partililere hitap eden Akşener, "2017'de Partili Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ni anlatırken, 'istikrar olacak' diyordu. Peki aradan geçen 5 yılda ne oldu? Miting alanlarında verilen sözlerin aksine istikrar sağlanamadı" diye konuştu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, AKP iktidarının ekonomik politikalarını eleştirirken, partili cumhurbaşkanlığı sisteminin krizleri tetiklediğini ve tarihe ''Erdoğan Krizi'' olarak geçeceğini vurguladı. Akşener, "Kritik dönemi, Türkiye daha fazla taşıyamaz" dedi

MİLLETİN SESİNE KULAKLAR SAĞIR

Partisinin düzenlediği ''İYİ Kalkınma Kongresi''nde konuşan Akşener, "Bugün maalesef milletimizin sesini duymazdan gelen, gerçekleri görmeyen, cumhuriyetimizin kazanımlarını toptan reddeden bir garip yönetim anlayışıyla karşı karşıyayız. İktidarın bu anlayışı nedeniyle istikrarın mumla arandığı bir Türkiye gerçeğini yaşıyoruz" ifadesini kullandı.

KRİZİN TEMELİ 2003''TE ATILDI

Tüm bu olumsuz tablonun temellerinin AKP iktidarının daha ilk yıllarından itibaren atıldığını belirten Akşener, "1981-2002 arasında Türkiye gelişmekte olan ülkelere göre yılda ortalama 2.1 daha fazla büyürken bu fark 2003-2020 arasında yüzde 1''in altına indi. 2001 krizinden daha vahim bir tablo oluşurken, Erdoğan en çok kınadığı şeyin kendisi oldu" dedi.

GÖREVE HAZIRIZ, BİZ ÇÖZERİZ

İYİ Parti''nin önceliğinin adalet, eşitlik ve güven olduğunu açıklayan Akşener, şöyle konuştu: Milletimizden aldığımız güç, Atatürk''ten aldığımız ilham, vizyonumuz, enerjimiz ve kadrolarımızla biz hazırız. Kimse merak etmesin. Sandık geldiğinde vatandaşımızın teveccühü ve Yüce Allah''ın izniyle biz geleceğiz ve sorunları da biz çözeceğiz.

İşte Yeniçağ Gazetesi''nin birinci sayfası: