Yeniçağ Meral Akşener'in Erdoğan'a sert uyarısını manşete taşıdı

Yeniçağ Meral Akşener'in Erdoğan'a sert uyarısını manşete taşıdı
Partisinin grup toplantısında yurtların ücretsiz olacağı sözünü veren Meral Akşener, şunları söyledi: Böylece öğrenciler almak zorunda oldukları kredileri, yurt parası olarak geri ödemeyecek, yemekler ücretsiz olacak. Yurt odaları 2 kişilik olacak, kütüphane ve bilgisayar odası yapılacak. Ayrıca hızlı, kotasız ve ücretsiz internet hizmeti sunacağız. Siyasi sebeplerle yurttan atılma tehdidi son bulacak. Devlet yurtlarını, öğrencilerimizin barınmak için gitmeye mecbur olduğu bir yer değil, birer yaşam alanı h

"MAKAMININ CİDDİYETİNE VAR HESABI TÜRK YARGISI KESER"

Erdoğan''ın, bebek katili Öcalan ve Demirtaş''ı işaret ettiği "Edirne''deki, en büyük hesabı İmralı''dakine verecek" sözlerine yanıt veren Akşener, "Yargının düşürüldüğü duruma bakar mısınız? Bu memlekette hesap kesilecekse, onu yüce Türk yargısı keser. Makamının ciddiyetinin farkına var artık" dedi.

"SANDIK GELDİĞİNDE KİM KİME HESAP KESİYOR GÖRECEKSİN"

Kimsenin seçim kazanmak için ülkeye böyle bir kötülük yapmaya hakkı olmadığını vurgulayan Akşener, "İmralı''dakini, İmralı''dan çıkarmanın peşindeysen, orada duracaksın. Küçük ortağını ikna edebilirsin, ama karşında bizi bulursun. Sandıkta kim kimden nasıl hesap kesiyor görürsün" ifadesini kullandı.

"BAŞKA OYUNLAR PEŞİNDESİN AMA MEMLEKETİ EZDİRMEYİZ"

Akşener, şunları söyledi:

Belli ki, 2019 seçimlerinden ders almamışsın. Geçen sefer, mektupla işi kurtarmaya çalışmıştın, görüyorum ki, bu sefer başka oyunlar peşindesin. Bu memleketi, senin seçim kazanma hırslarına yedirmeyiz. Şehitlerimizin aziz hatırasını, senin siyasi hesaplarına ezdirmeyiz.

İşte Yeniçağ Gazetesi''nin bugünkü birinci sayfası: