Parti Genel Başkanı telefonda Tarım Bakanını azarladı

Parti Genel Başkanı telefonda Tarım Bakanını azarladı
Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli'yi arayarak kendisine kızdığını ve bağırdığını iddia etti.

Yaşanan kuraklık sebebiyle Ardahanlıları ziyaret eden Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüşme yaptığını iddia ederek, "Kuraklıkla ilgili Tarım Bakanı aradı beni biraz önce. Tarım Bakanı ile görüştüm sabah. Kızdım, bağırdım" dedi.

"KIZDIM, BAĞIRDIM"

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile telefonla konuştuğunu söyleyen Yılmaz, "Kuraklıkla ilgili Tarım Bakanı aradı beni biraz önce. Tarım Bakanı ile görüştüm sabah. Kızdım, bağırdım. Şimdi aradı, size bir müjdem var. Bir şey açıklayacağım" diye konuştu.

Yılmaz, "''Çiftçinin kullandığı krediler, bunlar faizlerini erteleyin'' dedim. Pardon ''affedin'' dedim. Benim söylediklerimi söylüyorum. ''Faizlerini almayın'' dedim. ''Ana para ödemesi 3 yıl sonra 4 yıl sonra başlasın'' dedim. ''Kardeşim öyle bakarız ederiz ile olmaz'' dedim. ''Birkaç gün içerisinde bunu halledin'' dedim. Ben bunu konuştum Bakan''la. Bakan da ''tamam'' dedi. Bakan da Tarım İl Genel Müdürüne talimat verdi. Teşvik paketi 1 haftaya kalmaz çıkaracaklar. Yalnız bakan dedi ki; aynı durum Kars ve Erzurum''da olduğu için teşvik paketi orayı da içermesi gerekiyor. ''Vallahi ben onu bilmem'' dedim." şeklinde konuştu.

 

İlgili Haberler