Yiğit Bulut ve Melih Gökçek adresi şaşırdı: İmamoğlu'na çatacakken bakanlığı hedef aldılar

Yiğit Bulut ve Melih Gökçek adresi şaşırdı: İmamoğlu'na çatacakken bakanlığı hedef aldılar
Bu akşam TRT sunucusuna paylaşım sildiren hataya Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı Yiğit Bulut ve Ankara'nın AKP'li eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de düştü. Her iki isim de Ulaştırma Bakanlığına bağlı yolda yaşanan tıkanıklık için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Ekrem İmamoğlu'nu suçladı.

İstanbul''da akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle bazı yollarda sürücüler güçlükle ilerleyebilmişti. Bu noktalardan biri de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Karayolları Genel Müdürlüğünün sorumluluğundaki TEM Otoyolu''ydu.

TRT spikeri Işıl Açıkkar, kar yağışı sonrası tıkanan bu yol için İBB''yi suçlamış ve hatasını anlayınca da paylaşımlarını silip hesabını korumaya almıştı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın başdanışmanı Yiğit Bulut da aynı yolun fotoğrafını paylaşarak, "Vatandaş yine perişan belediye ortada yok. Ekrem İmamoğlu vatandaş için bir güvenlik sorunu!'' ifadelerini kullandı.

Yiğit Bulut''a İBB Sözcüsü Murat Ongun, Karayolları Genel Müdürlüğünün paylaşımıyla yanıt verdi. Karayolları, kendi sorumluluk alanındaki söz konusu bölgenin çalışmalar neticesinde açıldığını gösteren görüntüler paylaşmıştı.

Bulut gibi Ekrem İmamoğlu''na yüklenen bir diğer isim de Ankara’nın AKP’li eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek oldu. Gökçek de aynı görüntüleri paylaşarak "Neredesin Ekrem?" diye sordu.

Gökçek ve Bulut''un İstanbul''daki kar yağışı ile ilgili tek paylaşımları bunlar değil. Özellikle Gökçek''in bu konuda yoğun mesai harcadığı görülüyor.

(Onedio)

İlgili Haberler