Yiğit Bulut’un ballı maaşını öğrenen Fatih Portakal büyük bir istekte bulundu

Yiğit Bulut’un ballı maaşını öğrenen Fatih Portakal büyük bir istekte bulundu
Fatih Portakal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut’un maaşına "Bir el yağda bir el balda gibi" diyerek göndermede bulundu. Portakal, "Doğruysa ben de bu oligarşik grubun içinde olmak istiyorum." dedi.

Fox TV’den ayrılmasının ardından kendi YouTube kanalından programlarına devam eden Fatih Portakal, Twitter hesabından olay yaratan bir paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit Bulut’un aldığı maaşa ilişkin bir haberi paylaşan Portakal, Bulut’ın Türk Telekom’dan aldığı 33 bin TL maaş için, "Doğruysa ben de bu oligarşik grubun içinde olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Emekli olduğunu ve zamanının çok olduğunu yazan Fatih Portakal, "Bir el yağda bir el balda gibi! Ne yapmam gerekiyor? Şartlar ne?" diye sordu.

Portakal’ın paylaşımının sonuna gülücük işareti koyduğu o paylaşım şöyle:

"Doğruysa ben de bu oligarşik grubun içinde olmak istiyorum. Emekliyim zamanın çok. Bir el yağda bir el balda gibi! Ne yapmam gerekiyor? Şartlar ne? Müracaat nereye yapılıyor?"

BİR TEPKİ DE BARI YARKADAŞ''TAN

Bulut''un maaşına bir tepki de gazeteci Barış yarkadaş''tan geldi. Yarkadaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "TV''lere çıkıp "Merkez Bankası''nda işler yolunda" diye konuşan Yiğit Bulut, meğer ödülünü peşin almış... Bulut, bildiğiniz üzere hem Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı hem de Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyesi. Ömer Fatih Sayan da hem Ulaştırma Bakan Yard. hem de TT Yön. Krl. Bşk.

Bu iki kafadar, Yiğit Bulut''un TV''lere çıkmasından 4 gün önce Türk Telekom Yönetim Kurulu''nda maaşlarına zam yapmış. Böylece Telekom''dan aldıkları maaş, ikramiyelerle birlikte aylık 33.849,61 TL olmuş. Bunun neresi adalet? Kim demiş "Bir koltukta iki karpuz taşınmaz" diye!" ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler