Yılmaz Erdoğan Belçim Bilgin'e ne kadar nafaka ödeyecek

Yılmaz Erdoğan Belçim Bilgin'e ne kadar nafaka ödeyecek
Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin anlaşmalı olarak boşandı. Yılmaz Erdoğan'ın ödeyeceği nafakanın detayları ortaya çıktı.

Ödeyeceği nafaka ücreti belli oldu!

Geçtiğimiz günlerde 12 yıllık evliliklerini noktalayan Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin’in boşanmasının ardındaki maddi detaylar gün yüzüne çıktı.

Boşanma protokolüne göre Erdoğan İstanbul’daki evi ve Bodrum’daki yazlığı Bilgin’e verdi, nafaka olarak da her ay 20 bin TL ödemesine karar verildi.

AYRILIK HABERİNİ BÖYLE DUYURMUŞTU

Yıllardır haklarında "Boşanıyorlar" diye haberler çıkan Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin'le ilgili dedikodular gerçek oldu! Önceki akşam Arnavutköy'de görüntülenen Yılmaz, "Belçim Hanım'la Çağlayan Adliyesi'nde boşandığınız doğru mu?" sorusuna "Haber doğru da adliye yanlış" karşılığını verip bombayı patlattı.

Kendisinden 16 yaş küçük Bilgin'le 12 yıllık evliliğini 10 gün önce bitirdiğini itiraf eden 51 yaşındaki sanatçı, "Sevgi ve saygı dolu bir ayrılık oldu. Adliyeye el ele girip kol kola çıktık" dedi. Ünlü sanatçının itirafı ise "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz" sözünü yine akıllara getirdi. Öyle ki Erdoğan, 2014'te İstanbul'u terk edip Köyceğiz'e yerleşirken; Bilgin ise 2016'da oğulları Rodin ile soluğu Londra'da almıştı.