Yılmaz Özdil İYİ Parti için kurulan planı açıkladı

Yılmaz Özdil İYİ Parti için kurulan planı açıkladı
Yılmaz Özdil, iktidarın İYİ Parti'yi yıpratmayı amaçladığını belirterek, "Şehit ailelerine saygı ya da hakaret söz konusuysa en son konuşması gereken AKP zihniyetidir" dedi.

Bizim TV YouTube kanalında Lale Özan Arslan''ın konuğu olan gazeteci Yılmaz Özdil, iktidarın İYİ Parti''yi yıpratmayı amaçladığını belirterek, "Şehit ailelerinin, şehitliğe girmesini yasaklayan zihniyet, bugün dönmüş İYİ Parti''ye, dolayısıyla CHP''ye şehide saygı dersi veriyor. İnsan utanır be" dedi.

"Bu 10 Kasım''da gördük ki aslında toplum, devleti yönetenlerden veya siyasi partilerden çok daha ileride" diyen Özdil, "Toplumun her kesiminde ortak payda, bu ülkenin çimentosu Atatürk. Onun fikirlerini hissederek, görerek geleceğe daha umutla bakıyoruz” ifadelerini kullandı.

"İKTİDAR İYİ PARTİ''Yİ YIPRATMAYI AÇIKLIYOR"

İktidarın İYİ Parti''yi yıpratmayı amaçladığını belirten Yılmaz Özdil, "PKK ile masaya oturan kim? İstanbul Edirnekapı Şehitliği''ni yasakladılar. Şehit aileleri gidip açılımı protesto eden basın toplantısı yapmasınlar diye. Şehit ailelerinin, şehitliğe girmesini yasaklayan zihniyet, bugün dönmüş İYİ Parti''ye, dolayısıyla CHP''ye şehide saygı dersi veriyor. İnsan utanır be. Şimdi dönmüşler ahlak dersi veriyorlar” dedi.

İlgili Haberler