Yılmaz Özdil Sedat Peker'i Kuvayi Milliyeci ilan eti

Yılmaz Özdil Sedat Peker'i Kuvayi Milliyeci ilan eti
Yılmaz Özdil, Sedat Peker hakkında Lale Özan Arslan'a yaptığı açıklamada "Sedat Peker Kuvayi Milliye'nin içindedir; dün neyse bugün de aynısı. Toplumda Peker’e inanılmaz bir güven var." ifadelerini kullandı.

Yılmaz Özdil, Bizim TV''de Lale Özan Arslan''ın sorularını yana cevap verdi. Özdil, organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hüküm giyen Sedat Peker''le ilgili, "Sedat Peker Kuvayi Milliye''nin içindedir; dün neyse bugün de aynısı. Toplumda Peker’e inanılmaz bir güven var." değerlendirmesinde bulundu.

Perker''in dün neyse bugün de aynısı olduğunu söyleyen Özdil, toplumda Peker’e inanılmaz bir güven olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Ergenekon''dan hapse attılar. Yalandan dümenden işlerle hapse atıldığını herkes biliyor. Bu anlamda ben CHP''yi de eleştirdi.Kendini sosyalist tabir eden tahta kafalı solcular var. Bunların yanlış yönlendirdiği bir takım şeyler var. Sedat Peker bir Türkiye gerçeğidir. Tayyip Erdoğan Suriyelilere Kuvayi Milliye''dir dedi ama... Sedat Peker gerçekten Kuvayi Milliye''nin içindedir. Yörük Efe nedir mesela. Yörük Efe Galatasaray Üniversitesi mezunu makina mühendisi değildi. Bu bir terkiptir. Bu terkibin içinde bugün adı Sedat Peker''di, yarın başka bir şeydir."

PEKER YAYIN SIRASINDA TWEET ATTI

Sedat Peker yayın sırasırasında şu tweeti attı:

"Bizim TV’de Lale Özan Arslan Hanımefendinin sunduğu programda konuğu olan Yılmaz Özdil’in anlatımları bana katkı sağladı. İzlerseniz inşallah sizlere de katkı sağlayacağına inanıyorum."

İlgili Haberler