Yılmaz Vural hangi gazetecinin sesini koridorda duyunca hüngür hüngür ağladı

Yılmaz Vural hangi gazetecinin sesini koridorda duyunca hüngür hüngür ağladı
Bir süredir yoğun bakımda tedavisi devam eden ünlü teknik direktör Yılmaz Vural, yoğun bakım sürecini atlatırken, ünlü spor yazarı İsmail Er ile FaceTime üzerinden görüşme gerçekleştirdi. Yılmaz Vural, İsmail Er’in sesini duyunca hüngür hüngür ağladı. Hastane koridorundaki herkes başarılı teknik adamın konuşmalarını duydu.

Türk futbolunun ünlü isimlerinden biri olan Yılmaz Vural, bir süredir yaşadığı rahatsızlık nedeniyle kaldırıldığı özel hastanede yoğun bakıma alınmıştı. Ünlü teknik adam, yaklaşık 10 günün ardından yoğun bakım sürecini atlatarak normal servise alındı.

Öte yandan, zor günler geçiren Yılmaz Vural, hastane odasında duygusal anlar yaşadı. 67 yaşındaki deneyimli teknik adamın Hürriyet Gazetesi Spor Yazarı İsmail Er ile FaceTime ile yaptığı görüşmede gözyaşlarına hâkim olamayıp hüngür hüngür ağladı.

Koridordaki herkes Yılmaz hocanın konuşmalarını duyarken, Gazeteci İsmail Er, Vural’la konuşmasının ardından dostlarının yanında olması ve dualarının kendisine güç verdiğini söylediğini belirtti.

67 yaşındaki teknik direktöre ziyaretinin ardından Instagram hesabından paylaşımda bulunan Er, “Türkiye’de korona virüsün düşmanı ve mücadelede başarılı operasyonları ile 7x24 ekibi ile çalışarak hastalarına şifa olan Başhekim Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu ve koorna tedavisi başarıyla süren ünlü Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın eşi Seda Vural müjdeli haber verdiler. Yılmaz Vural duygusal ve hayata bakışı çok önemliydi. Konuştuk ve dostlarının yanında olması ve duaların kendisine güç verdiğini söyledi” ifadelerini kullandı.

ismail-er-002.jpgismail-009.jpg