Yine sağlık görevlisine saldırı. Ambulansın içinde mahsur kaldı

Yine sağlık görevlisine saldırı. Ambulansın içinde mahsur kaldı
 Bolu'da, 112 Acil sağlık ekibi, müdahale ettikleri yaşlı hastanın yakını  İ.E.E. ile tartıştı. Polis çağıran sağlık personelinin içinde bulunduğu ambulansa kuru sıkı tabanca ile 7 kez ateş açarak büyük korku yaşamalarına neden olan İ.E.E., gözaltına alındı.

Yine sağlık görevlisine saldırı

112 Acil Sağlık ekibi, 82 yaşındaki hastaya müdahale etmek için belirtilen adrese gitti. Sağlık ekipleri, kendilerini bekleyen yakınlarından hasta hakkında bilgi almaya çalıştı.
AMBULANSIN İÇİNDE BEKLEDİ
Ancak bu sırada hastanın İ.E.E. isimli bir yakını 112 Acil Sağlık personelleriyle sözlü tartışmaya girdi. Bunun üzerine sağlık ekipleri, polise haber vererek ambulansın içinde beklemeye başladı. Bu duruma sinirlenen İ.E.E. kuru sıkı tabanca ile ambulansa ateş açtı. Sağlık personeli ambulansla olay yerinden uzaklaşarak Bahçelievler Polis Merkezi’ne giderek İ.E.E.'den şikayetçi oldu.
GÖZALTINA ALINDI
Olay yerine gelen polis ekipleri, İ.E.E.'yi gözaltına aldı. Bölgede inceleme yapan ekipler, 7 adet kuru sıkı tabanca mermisi buldu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. 
Hasta kadın ise 112 Komuta Merkezi tarafından yönlendirilen başka bir ambulansla hastaneye kaldırılarak, tedaviye alındı.saglik-personeliyle-tartisip-kuru-siki-tabancayla-ambulansa-ates-acti-2112-dhaphoto1.jpgsaglik-personeliyle-tartisip-kuru-siki-tabancayla-ambulansa-ates-acti-2112-dhaphoto2.jpgsaglik-personeliyle-tartisip-kuru-siki-tabancayla-ambulansa-ates-acti-2112-dhaphoto3.jpg