YKS oyununda yeni detaylar: İki sene önce de aynısı yapmış! Görkem Varlık kimdir?

YKS oyununda yeni detaylar: İki sene önce de aynısı yapmış! Görkem Varlık kimdir?
İstanbul Üniversitesi Beyazıt yerleşkesinde gerçekleşen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumuna son anda yetişen Görkem Varlık isimli genç, sınav giriş belgesi yerine boş kağıtla gelince sınava alınmadı.

Her yıl binlerce öğrencinin üniversite kazanma hayaliyle sınava girdiği YKS'de Görkem Varlık isimli bir Youtuber, dikkat çekmek için sınava geç kalmış gibi davrandı

 İstanbul Üniversitesi Beyazıt yerleşkesinde meydana gelen olayda, son dakika güvenlik kapısından içeri alınan genç, dakikalar sonra dışarı çıktı. Sınav giriş belgesi yerine kuzenlerinin boş kâğıt verdiğini ve bu yüzden sınava alınamadığını söyleyen Youtuber, kuzenleri yüzünden sınava giremediğini iddia ederek oyun oynadı.

Gazetecilerin “Sınav kağıdını neden kontrol etmedin" sorusuna ise tepkiyle “Kuzenim sonuçta sen eder miydin" diye yanıt veren Youtuberın daha önce de benzer şekilde röportaj verdiği ortaya çıktı.

İKİ SENE ÖNCE NE DEMİŞTİ?

Görkem Varlık iki sene önceki röportajında “Amacım falan yok. O yüzden heyecanlı falan değilim. Çünkü okusam aylık 3-3,5 bin lira maaş alacağım, bunun için bu kadar kasmaya gerek yok kafasındayım” ifadelerini kullanmıştı.