Yoga kursunda kadın öğretmene hipnozlu tecavüz

Yoga kursunda kadın öğretmene hipnozlu tecavüz
İstanbul Sultangazi'deki bir okulda görevli kadın öğretmen, internetten reklamlarını gördüğü Kağıthane'deki yoga kursuna kayıt oldu. 36 yaşındaki öğretmen özel ders sırasında hipnoz halindeyken eğitmenin kendisine tecavüz ettiğini söyleyip soluğu polis merkezinde aldı.

Kağıthane'de yaşandı 

Sabah Gazetesi''nin haberine göre, internette gördüğü yoga kursu reklamından etkilenen 36 yaşındaki Fatma N. adlı öğretmen Kağıthane''deki bir spor merkezine giderek kayıt oldu. İstanbul Sultangazi''deki bir okulda öğretmen olan Fatma N. (36), toplu yoga eğitimi sırasında eğitmenin, kendisine ve gruptaki diğer öğrencilere cinselliğin önemli olduğuna dair bilgiler verdi.

Geçtiğimiz günlerde Erol S. adlı eğitmenden özel olarak yoga dersi alan Fatma N., iddiaya göre hipnoz halinde yarı uykulu hale geçti. Genç öğretmen bir anda eğitmenin cinsel saldırısına maruz kaldı. Eğitmen, önce elleriyle taciz ettiği Fatma N.''ye iddiaya göre daha sonra tecavüz etti. Fatma N., kurstan çıktıktan sonra polis merkezine giderek eğitmen Erol S. hakkında şikayetçi oldu.

İfadesi alınan öğretmen, Fatma N., eğitmeninin kendisiyle özel ders yaptığı sırada yarı uykuluyken önce taciz, ardından cinsel saldırıya maruz kaldığını öne sürdü. Yaklaşık 5 aydır kursta eğitim aldığını anlatan Fatma N., eğitmenin sürekli olarak cinselliği övücü konuşmalar yaptığını da kaydetti. 

İlgili Haberler