Yorumsuz. Koronanın tek uğramadığı yer

Yorumsuz. Koronanın tek uğramadığı yer
Tıklım tıklım kongre görüntüleriyle tepki toplayan AKP'nin 7. Olağan Kongresi'nde de korona virüs tedbirleri hiçe sayıldı. Ankara Spor Salonu'nunda gerçekleştirilen kongrede salon tıklım tıklım doldu.

Korona virüs salgını tüm dünyada olduğu gibi Türkiye''de de etkisini sürdürüyor. Korona virüse ilişkin tedbirler kapsamında vatandaşlara yönelik kısıtlamalara her gün bir yenisi eklenirken, AKP kongreleri kısıtlamalardan muaf tutuluyor. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın ''lebaleb'' diyerek kalabalığa övgüler yağdırdığı, korana virüs tedbirlerinin yok sayıldığı kongrelerine bir yenisi eklendi. Ankara Kapalı Spor Salonu''nda gerçekleştirilen AKP 7. Olağan Kongresi''nin görüntüler akla durgunluk veren cinsten.

Kongre için Türkiye''nin dört bir tarafından yüzlerce partili Ankara''ya getirildi. Otobüsten paylaşılan görüntülerde maske takılmaması dikkat çekti. 

Partililer kapalı salonu tıklım tıklım doldurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın salona girişi adeta bir mitinge dönüştü. 

Vaka sayılarında yüksek artışların yaşandığı günlerde bazı partililerin maskelerini çıkardığı, korona virüs tedbirlerinin hiçe sayıldığı kongre büyük tepki topladı.
 

İlgili Haberler