Ekranın olay kadını Hande Sarıoğlu dolar yağmuru altında mekik çekti

Ekranın olay kadını Hande Sarıoğlu dolar yağmuru altında mekik çekti
Oryantal dansıyla sosyal medyayı sallayan Hande Sarıoğlu yine çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı. Ertan Süzgün'ün "Mekik çek. Kalk. Para vereceğim sana" demesiyle Hande Sarıoğlu "Nasıl biliyorsun benim ilacımı" diyerek mekik çekmeye başladı. 

Ertan artık eski Ertan değil. Ekranların olay kadını

Ünlü sunucu Hande Sarıoğlu, oryantal dansıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Ertan Süzgün ile YouTube''da Hande Kaplı Ertan adlı programların sunuculuğunu yapan Hande Sarıoğlu, iddialı paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Sarıoğlu bu sefer programda çift yogası yapmak için kolları sıvadı.

Hande Sarıoğlu taytının altına giydiği sarı topuklu ayakkabılarla dikkat çekti.

Bir süre sonra  Ertan Süzgün,  Hande Sarıoğlu''ndan mekik çekmesini istedi. Ardından da "Para vereceğim sana" deyip cebinden doları çıkardı. Çığlık atan Hande "Nasıl biliyorsun benim ilacımı" diyerek mekik çekmeye başladı. 

Paylaşımını yoruma kapatan Sarıoğlu daha sonra da 1 Kadın 1 Erkek dizisinden bir sahneyi paylaşarak "Nasıl bir yokluk zamanına denk geldik" dedi.
Oryantal dansı yaptığı anları Instagram hesabından paylaştığı için eleştiri oklarının hedefi haline gelen ünlü spiker, o dönem çalıştığı HaberTürk kanalından ayrılmıştı. Sarıoğlu, sosyal medya hesabından Temel İçgüdü notuyla paylaştığı pozuyla son olarak gündeme gelmişti.

HANDE SARIOĞLU KİMDİR?

19 Eylül 1988 tarihinde Düzce’nin Akçakoca ilçesinde doğdu. Üniversite eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde tamamladı. Hande Sarıoğlu’nun boyu 1.72 kilosu 62’dir.

HANDE SARIOĞLU’NUN KARİYERİ

Aşk-ı Memnu dizisinde düğün organizatörü rolünde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2010 yılında Star TV''de Mehmet Ali Erbil''in sunduğu Çarkıfelek programında yer aldı. 2011''de Pasaport adındaki yarışma programında Ümit Erdim ile birlikte sunuculuk yaptı. Daha sonra FOX’ta Kaç Para Kaç programının sunuculuğunu yaptı.

Şubat 2016''da TV8 kanalında başlayan Böyle Çok Daha Güzelsin programında Alp Kavasoğlu ve Sema Çelebi ile birlikte jüri üyesi olarak yer aldı. 2017''nin ağustos ayından itibaren Tivibu Spor''da çalışmaya başlayan Sarıoğlu, 13 Mayıs 2019 tarihinden itibaren Habertürk''te çalışmaya başladı.  Emin Çağlar ve Fatih Altaylı''nın yorumculuk yaptığı Spor Saati programını sundu. 2 Aralık 2019''daki programda Altaylı ile tartıştıktan sonra programın sunuculuğunu bıraktı.

Habertürk''te spor haberlerini sunan Sarıoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı bir dans videosu nedeniyle işine son verildiğini açıkladı. Sarıoğlu, şimdilerde YouTube''da,  Ertan Süzgün ile "Hande Kaplı Ertan" programının sunuculuğunu yapıyor. 

İlgili Haberler