YouTube’un yeni özelliği herkese açıldı

YouTube’un yeni özelliği herkese açıldı
YouTube’un beta kullanıcılarına açık olan etiket özelliği herkes için kullanılabilir hale getirildi. YoTube’da yeni özellikle birlikte takip ederek içerikler görüntülenebilecek.

Dünyanın en popüler video barındırma sitesi YouTube'un bir süredir beta kapsamında test ettiği hastagler yani etiket özelliği tüm kullanıcılar için aktif edildi. Böylece kullanıcılar belirli etiketlerle birlikte içerikler aranabilecek.
Facebook, Twitter ve Instagram için "hashtag"lerin önemi çok büyük.
Ancak YouTube da özellikle son dönemlerde bu anahtar kelimelerle birlikte "hashtag" sistemini de devreye soktu. Google, bu hafta meta veri etiketlerini kullanarak videoları düzenleyen açılış sayfalarının sunumunu tamamladı.
youtubeda-hashtag-kullanimi-degisti.jpg
YENİ SİSTEM AKTİF EDİLDİ

Böylece artık etiketler üzerinden aynı içeriğe sahip videolara erişmek mümkün oluyor. #haber şeklinde arama yapıldığında bu etiketlerin yer aldığı videolar otomatik olarak tek tek listelenecek.
Ek olarak kullanıcılar istedikleri etiketlerle takip edip içerikleri bu şekilde de görüntüleyebiliyor.
ETİKET KULLANAN YOUTUBE VİDEOLARININ ARTIK KENDİNE ÖZEL BÖLÜMÜ VAR

YouTube tarafından devreye alınan yeni sistem ile birlikte, artık bir YouTube videosunun açıklama kısmında veya başlığında bulunan etikete tıkladığınızda, doğrudan videoların bulunduğu veya söz konusu etiketi kullanan ya da etiketle ilgili seçilmiş bir bölüme gidebileceksiniz.