Güngören'de çöken balkonun altından geçen anne ve 3 çocuğu ölümden döndü

Güngören'de çöken balkonun altından geçen anne ve 3 çocuğu ölümden döndü
Güngören'de 3 katlı binanın en üst kat balkonu çöktü. O sırada binanın önünden geçen bir anne ve çocuklarının ölümden şans eseri kurtuldu.

Anne ve 3 çocuğu ölümden kıl payı kurtuldu

DHA''da yer alan habere göre, Güngören''de bulunan 3 katlı bir binanın en üst kat balkonu çöktü. Olay, Güneştepe Mahallesinde akşam saat 18.40 sıraların meydana geldi. Rezaki Sokak üzerinde bulunan binanın balkonundan kopan beton parçaları sokak üzerine düştü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri, merdiven yardımıyla çöken balkonda kalan beton parçalarını kırdı. Güngören Belediyesi zabıta ekipleri ise bina önünde demir bariyerlerle önlem aldı.

Olay sonrası herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken dairenin balkonunda hasar oluştu. Tahliye edilen binadan karot örnekleri alındı. Yapılacak incelemelerin ardından binanın akıbetine ilişkin karar verileceği öğrenildi.

"ÇOK SAĞLAM BİNAMIZ, DAHA YENİ TADİLAT YAPTIRDIK"

Balkonu çöken binanın altında iş yeri bulunan Remziye Yıldırım, "Oturuyorduk, birden bire sesle kendimizi dışarı attık. Bir çökme oldu hiçbir şey anlamadık. Hiç beklemediğimiz bir şeydi. İş yerim var ayakkabıcıyım. Maalesef yaşadık bu olayı da, Allah korudu başka bir şey diyemiyorum. Çok sağlam binamız, daha yeni tadilat yaptırdık" dedi.

Polis, olaya ilişkin soruşturma başlattı.

ÇÖKME ANI KAMERADA

Balkonun çökme anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, sokakta hareketlilik yaşandığı, anne ve 3 çocuğunun altından geçmesinin ardından balkonun çöktüğü görülüyor.