Zalim İstanbul 18. bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Zalim İstanbul 18. bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Geçen hafta 17. Bölümüyle ekranlara gelen Zalim İstanbul’un yeni bölümünde neler olacak? sorusu sosyal medyada çok konuşuluyor. Kanal D’nin sevilen dizisi Zalim İstanbul’da dengeler değişiyor mu? Zalim İstanbul’da Nedim’in iyileşmesi herkesi endişelendirmeye başladı. Zalim İstanbul bu akşam yayınlanacak mı? İşte detaylar...

Dizinin başrollerinde, Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek’in yer alıyor.

18. bölümüyle yayınlanacak olan Zalim İstanbul’un fragmanı yayınlandı mı? Nedim’in yeni hamlesi ne olacak? Zalim İstanbul hakkındaki tüm detaylar...

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU

17. Bölümünde Cemre ve Cenk'in düğün eğlencesinde, herkesi şaşkınlıkta bırakan bir olay gerçekleşiyor!

Civan, babaannesinden duydukları üzerine öfke krizine giriyor. Babaannesinin, Şeniz'e telefonda söyledikleri karşısında Agah'ın korumalarından birine ait tabancayı alarak köşke dalıyor. Cenk'in, Ceren'in karnındaki bebeğin babası olduğu sözleri beyninde çınlarken yapacaklarını düşünmüyor. Herkesin köşkte olduğu sırada Ceren ve Cenk içeri giriyor. Civan, duyduklarını ortaya söyleyip silahı Cenk'e uzatıyor. Tüm bu gergin anları ise, Agah'ın getirdiği babalık testi sonucu bölüyor. Testte bebeğin babası Nedim olarak görünmektedir. Başta Şeniz ve Cenk olmak üzere herkes bu haber karşısında büyük şaşkınlık yaşarlar.

Bu sırada Nedim'in tedavisi beklenmedik bir şekilde iyi gitmektedir. Cemre'ye olan aşkının nefrete dönmesi Nedim'in iyileşme sürecine olumlu etki etmektedir. Cemre ve Agah Bey de bu gelişmeden dolayı mutludurlar.

Cenk'in açtığı boşanma davası süpriz bir gelişme ile bölünür. Cemre, hakime boşanmak istemediğini söyler. Tam bu sırada olayları izleyen Seher, durumu Agah'a iletir. Agah, ikisine iyi geleceğini düşündüğü bir düğün eğlencesi düzenler. Gelin ve damat konukların arasında indiği sırada karşılarında beklenmedik bir misafir bulurlar. Bu misafir herkesi şoke eder...

ZALİM İSTANBUL YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Zalim İstanbul 18. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Nedim'in dönüşü köşkteki herkesi endişelendiriyor. Nedim'in sağlığına kavuşması köşkteki herkesin korkuya kapılmasına neden olur. Başta Şeniz ve Cenk olmak üzere herkes başına geleceklerden korkar. Şeniz tüm yaptıklarının sonuçlarına bundan sonra katlanmak zorundadır. Nedim'in neler yapacağını bilmediği için sürekli tedirgin bir haldedir. Yıllarca zalim olan Şeniz için roller değişmektedir. Ceren de telaşa kapılır. Nedim'in onu göndereceğini düşünür.

Cemre ise bu beklenmedik gelişme karşısında şok olmuştur. Nedim iyileştiği için sevinirken bir taraftan da neler olacağını kestiremez. Bu durumda bir gariplik vardır. Nedim ise Cemre'yle konuşmak istese de kararsızdır. Aşkı da tıpkı sağlığı gibi Cenk tarafından elinden alınmıştır.

Nedim'in bir sonraki hamlesi ne olacak?

ZALİM İSTANBUL YAYINLANACAK MI

Tüm merak edilenleriyle Zalim İstanbul bu akşam saat 20.00’de Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşacak.