Zeybekci'den FETÖ hakkında şok sözler: "Ben o teri kucaklamak istiyorum"

Zeybekci'den FETÖ hakkında şok sözler: "Ben o teri kucaklamak istiyorum"
AKP’li Nihat Zeybekci’nin, FETÖ okullarında görev yapanlar için sarf ettiği sözler sosyal medyada gündeme geldi. Zeybekci Türkçe olimpiyatlarındaki bir konuşması sırasında, FETÖ mensupları için, “Onları o terli kokularıyla kucaklıyoruz” diyor.

Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Nihat Zeybekci’nin FETÖ kurumları için söylediği sözler, sosyal medyada gündeme geldi.

Zeybekci, Türkçe Olimpiyatları sırasında yaptığı konuşmada, Abdullah Gül’ün cumhurbaşkanlığı döneminde yaptığı bir Afrika ziyaretinde yaşanan bir anekdotu şu sözlerle anlattı:

“O GÜZELLİKLERİNE DEVAM ETSİNLER”

“En son geçenlerde sayın cumhurbaşkanımız (Abdullah Gül) yine Afrika’daydı. Etrafında pervane gibi dönen bir kardeşimize, dayanamamış, kanı kaynamış ‘gel seni bir kucaklayayım’ demiş. O kardeşimiz de Efendim ne olur bağışlayın, terliyim demiş. Sayın Cumhurbaşkanımız, ‘kardeşim, ben o teri kucaklamak istiyorum, gel buraya” demiş ve o teri kucaklamış, koklamış.” Zeybekçi, konuşmasının devamında FETÖ’nün dünya genelindeki tüm okullarında görev yapanlar için şu ifadeleri kullanıyor: “Biz onların gönderdikleri bu küçük güzel çiçekler yerine onları o terleriyle kucaklıyoruz. Onları o terli kokularıyla kucaklıyoruz. Onları Allah’a emanet ediyoruz. O güzelliklerine devam etsinler inşallah diyoruz.”