Hamza Hamzaoğlu'ndan acı itiraf

Hamza Hamzaoğlu'ndan acı itiraf
Eyüpspor'un başında ikinci maçında ikinci yenilgisini alan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Ümraniyespor'a mağlup oldukları maçtan sonra açıklama yaptı

Çaykur Rizespor''dan ayrıldıktan sonra Spor Toto 1. Lig''de Eyüpspor''un başına geçen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, 2. maçından da yenilgiyle ayrıldı.

Eyüpspor, geçen hafta Manisa deplasmanında 2-1 mağlup olmuştu. Bugün de Bereket Sigorta Ümraniyespor''a 1-0 yenildi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu maçtan sonra "Bu maçı kazansaydık ilk iki şansımızı iyi bir duruma getirecektik, olmadı" itirafında bulundu.

Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

- Kazanmamız gereken bir maçtı. Bu maçı kazansaydık ilk iki şansımızı iyi bir duruma getirecektik, olmadı. 

- Ümraniyespor''u tebrik ederim. Bulundukları pozisyonun tesadüf olmadığını ispatladılar. 
- Bugün yüzde 64''le topa sahip olduk. Rakip alanda daha çok topla oynadık. Rakip ceza sahasına 27 kere girmişiz, direkten dönen bir topumuz var. Yediğimiz 1 golle de mağlup olduk.

- Geçtiğimiz haftaya göre oyuncularımız daha iyi bir görüntü vermesi bizi umutlandırdı. Her ne kadar ilk iki şansımızı zora sokmuş olsak da play-offtan çıkma şansımız hala var. 
- İlk iki için de zorlamaya devam edeceğiz. Fakat görünen o ki Ankaragücü ve Ümraniyespor bırakmayacak gibi gözüküyor. Biz sonuna kadar en iyi yerde bitirmek için mücadele edeceğiz. Geçen hafta ve bugün üzüldük ama sezon sonunda gülen taraf olmayı ümit ediyoruz.