Yılbaşı eğlencesi kabusa döndü

Yılbaşı eğlencesi kabusa döndü
İstanbul ve Tokat'ta yılbaşı eğlencesinde 2 kişi hayatını kaybetti. Bağcılar'da 14 yaşındaki bir çocuk kafasına isabet eden mermiyle, Erbaa'da da bir kişi bıçaklanarak öldü. Beyoğlu ve Kadıköy'de çıkan kavgalarda yumruk ve tekmeler havada uçuştu.

Silahlar ateşlendi bıçaklar çekildi kavgalar edildi

Bağcılar''da yılbaşı kutlamaları sırasında silahlı kavga çıktı. Rastgele açılan ateş sonucu 14 yaşındaki bir çocuk kafasına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti.
DHA''nın haberine göre, olay, saat 00.30 sıralarında Bağcılar Demirkapı Mahallesi''nde meydana geldi. İddialara göre, yılbaşını kutlamak için toplanan grup bir anda tartışmaya başladı. 

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, taraflardan biri silahına davranarak rastgele ateş etmeye başladı. Silahtan çıkan kurşun 14 yaşında bir çocuğun kafasına isabet etti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı çocuğa ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. 
Silahla kafasından vurulan çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

TOKATTA DA 1 KİŞİ ÖLDÜ

Tokat’ın Erbaa ilçesinde Nurettin Öztürk (56), birlikte alkol aldığı arkadaşları Mehmet Güneş’i (44) bıçaklayarak öldürdü, Kadir Yılmaz’ı (57) ise yaraladı.
Olay, saat 01.30 sıralarında Ertuğrul Gazi Mahallesi Kanbolat Caddesi’nde Ali Öztürk’a ait evde meydana geldi. Yılbaşı gecesi birlikte alkol alan Mehmet Güneş, Kadir Yılmaz ve Nurettin Öztürk arasında küfretme nedeniyle tartışma çıktı. 

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Nurettin Öztürk evdeki ekmek bıçağını alarak Mehmet Güneş ve Kadir Yılmaz’ı bıçakla yaraladı. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

Mehmet Güneş ve Kadir Yılmaz ambulanslarla Erbaa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Göğsünden yaralanan Mehmet Güneş, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Mehmet Güneş’in bekar olduğu belirtildi. Olayın ardından Nurettin Öztürk ile ağabeyi Ali Öztürk polis tarafından gözaltına alındı.

2 GRUP BİRBİRİNE GİRDİ 
Kadıköy’de yeni yıl kutlamalarında alkol alan 2 grup arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu. Kavga vatandaşların araya girmesi sonucu durduruldu.

İHA''nın haberine göre, kavga, saat 02:30 sıralarında Kadıköy Caferağa Mahallesi Nailbey Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kavga, yılbaşı eğlencesi için Kadıköy’e gelen ve alkollü olan 2 grup arasında çıktı. 
Kavganın sebebinin şahısların sokaktan geçtiği sırada birbirlerine ters baktıkları için sözlü tartışma sonrasında çıktığı öğrenildi. Kavgaya karışan alkollü şahıslar birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırdı. Yılbaşı eğlencesi sonrası kavga eden şahısları sokaktan geçen vatandaşlar ayırmaya çalıştı. Vatandaşların kavga eden şahısları tutması sonrası kavga sona erdi.

YUMRUK YİYEN GENÇ HASTANELİK OLDU

Taksim''de yılbaşı eğlencesi kavga ile bitti. Yılbaşı eğlencesi için Taksim''e gelen iki vatandaş aralarındaki sürtüşme sonrası kavga etti.
İHA''nın haberine göre, olay, saat 02.00 sıralarında Taksim İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi. Yılbaşı kutlamaları için Taksim''e gelen vatandaşlardan 2 kişi aralarındaki anlaşmazlık sebebi ile kavga etti. Yumruk yiyen şahıs yere serildi. Yere serilen şahıs bir süre kendine gelemedi. Şahıs, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Vuran şahıs ise polis ekipleri tarafından kelepçe takılarak gözaltına alındı.