01 Aralık Hadi ipucu: Beşiktaş Galatasaray maçı hakemi kim

01 Aralık Hadi ipucu: Beşiktaş Galatasaray maçı hakemi kim
Hadi ipucu sorusu cevabı belli oldu. Hadi Instagram hesabından, Beşiktaş- Galatasaray derbisinin hakemi kim biliyor musunuz? diye sordu.

Türkiye'nin ilk canlı bilgi yarışma uygulaması 1 Aralık Hadi ipucu sorusu cevabı Instagram'dan yayınlandı. Hadi, Beşiktaş- Galatasaray derbisinin hakemi kim biliyor musunuz? şeklindeki sorusunu takipçileri ile paylaştı. Derbi hadisi bugün saat 12.30'da yayınlanacak. Ödül ise 20.000 TL olarak kazanan takipçiler arasından bölüştürülecek.

HADİ İPUCU CEVABI

Beşiktaş Galatasaray derbisinin hakemi Cüneyt Çakır'dır.

BEŞİKTAŞ GALATASARAY DERBİSİ HAKKINDA

Beşiktaş Galatasaray maçı  2 Aralık Pazar günü saat 20.00'de başlayacak. 
Beşiktaş Galatasaray mücadelesi 20.00’de başlayacak ve beIN Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek. 
Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbiyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek.Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Vodafone Park'ta 2 Aralık Pazar günü saat 20.00'de başlayacak önemli maçta Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun üstlenecek .Derbide dördüncü hakem olarak da Koray Gençerler görev yapacak.

Tecrübeli hakem Cüneyt Çakır, kariyerinde 8. kez Beşiktaş-Galatasaray derbisinde düdük çalacak.Çakır'ın iki takım arasında yönettiği 7 müsabakanın 5'ini Galatasaray, birini Beşiktaş kazanırken, bir karşılaşma da berabere bitti.Galatasaray bu maçlarda 12 gol atarken, Beşiktaşlı futbolcular 6 kez gol sevinci yaşadı.Çakır, iki ekip arasındaki son maçını ise 2014-2015 sezonunda yönetmişti. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan 16. hafta mücadelesinde Galatasaray, Beşiktaş'ı Felipe Melo ve Burak Yılmaz'ın golleriyle 2-0 mağlup etmişti. 

01 Aralık 2018 Hadi joker kodu: Sporuntekadresi

İlgili Haberler