10 yaşındaki oğlunu neden öldürdüğünü söyleyince polislerin kanı dondu. Bu düşünceleri bunların kafasına kim sokuyor

10 yaşındaki oğlunu neden öldürdüğünü söyleyince polislerin kanı dondu. Bu düşünceleri bunların kafasına kim sokuyor
Konya’da, 10 yaşındaki oğlu Hüseyin Kılınçer'i elleriyle boğarak, öldüren İsmail Kılınçer'in emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Cinayeti 2 hafta önceden planladığını itiraf eden Kılınçer’in ''Ben çok günah işledim ve cehenneme gideceğim. Oğlum da büyüdükçe günaha girecekti. Ben onu günaha girmeden cennete gönderdim.” dediği öğrenildi.

DHA’da yer alan habere göre olay, dün saat 19.00 sıralarında Konya’nın Karatay ilçesinde meydana geldi. Apartman görevlisi olduğu öğrenilen İsmail Kılınçer, eşi Rabia Kılınçer’i pazara alışverişe gönderdikten sonra oğlu Hüseyin Kılınçer’i yere yatırıp, bacaklarının arasına alarak, elleriyle boğdu.

Evden çıkıp, kapıyı kilitleyen Kılınçer, polisi arayarak, ''Ben birini öldürdüm'' diye ihbarda bulundu. Bunun üzerine eve gelen polis ekipleri, cansız bedeniyle karşılaştığı Hüseyin Kılınçer’in, İsmail Kılınçer’in oğlu olduğunu belirledi. Hüseyin Kılınçer’in cesedi, otopsi için Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

“OĞLUM BÜYÜDÜKÇE BENİM GİBİ GÜNAHA GİRECEKTİ”

Gözaltına alınan İsmail Kılınçer’in emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Oğlunu öldürmeyi 2 hafta önceden planladığını itiraf eden ve borçları da olduğu öne sürülen Kılınçer’in, ifadesinde ''''Cinayeti 2 haftadır planlıyordum. Olaydan önce eşimi bilerek pazar alışverişine gönderdim. Oğlumu karşıma alarak, onu öldüreceğimi anlattım. Oğlumdan özür dileyerek, sarıldım ve öptüm. Hüseyin de ''Babacığım, ben de özür dilerim'' diyerek beni öptü. Bacaklarımın arasında boğarak öldürdüm'''' dediği öğrenildi.

Kendisinin geçmişte çok günah işlediğini ve cehenneme gideceğini söyleyen İsmail Kılınçer’in "Ben çok günah işledim ve cehenneme gideceğim. Oğlum da büyüdükçe günaha girecekti. İnsan ne kadar yaşarsa o kadar çok günaha girer. Ben de oğlumun büyüdükçe günaha girip benim gibi olmasını istemedim. Daha günahsızken onu cennete göndermek istedim'''' dediği öğrenildi.

İsmail Kılınçer’in emniyetteki işlemleri sürüyor.