15 poliste korona virüs tespit edildi!

15 poliste korona virüs tespit edildi!
Türkiye’de korona virüsten etkilenenlerin sayısı 5 bin 698’e yükselirken salgından polislerin de etkilendiği öğrenildi. Hürriyet gazetesinin haberine göre,Emniyet Teşkilatı’nda 2’si emniyet müdürü 15 poliste korona virüs tespit edildi.

Türkiye’de korona virüse yakalananların sayısı her geçen gün artarken salgından polislerin de etkilendiği ortaya çıktı. Ülke genelinde 2 emniyet müdürünün de aralarında bulunduğu 15 emniyet mensubunda virüs tespit edildi. Korona virüs tespit edilen 15 emniyet mensubunun 10’unun İstanbul’da görev yaptığı öğrenildi.

Hürriyet gazetesinden Toygun Atilla’nın haberine göre, şu ana kadar 15 polise virüs bulaştı. Sakarya’da iki polis memuru, İzmir ve Samsun’da birer polis memuru ile Rize’de bir bekçiye korona virüs tanısı koyuldu. İstanbul’da ise 2 emniyet müdürü, 7 polis memuru ve bir bekçinin koronavirüse yakalandığı tespit edildi. Halsizlik, öksürük, ateş tanıları ile hastaneye kaldırılan polislerin tedavilerine devam edildiği belirtildi.

EN ÇOK ZEYTİNBURNU ETKİLENDİ

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ise virüsten en fazla nasibini alan ilçe oldu. Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden sorumlu 2.sınıf Emniyet Müdürü Cenk Özmen ile İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı 4.sınıf Emniyet Müdürü Süleyman Gökdemir hastanedeki tedavilerinin ardından sağlık durumlarının iyiye gitmesi ile birlikte evlerine gönderildi. Her iki emniyetinin evlerinde izole bir şekilde dinlendikleri belirtildi.