2 aydır karantinada kalan ayakkabılar bakın ne hale geldi

2 aydır karantinada kalan ayakkabılar bakın ne hale geldi
Korona virüs salgını nedeniyle yaklaşık 2 aydan bu yana kapalı olan mağazadaki ayakkabı ve çantaların küflendiği görüldü.

Korona virüs salgını tüm dünyada etkisini göstermeye devam ederken, dünyanın pek çok yerindeki mağazalar da salgın nedeniyle yaklaşık 2 aydan bu yana kapılarını kapatmak zorunda kalmıştı. O mağazalardan birinin yer aldığı Malezya'da dikkat çeken bir olay meydana geldi. 

Malezya'daki mağazalar hizmet vermeye başladı. Fakat kira ve giderlerle boğuşan bazı dükkan sahipleri kötü bir sürprizle daha karşılaştı. Malezya'da korona virüs nedeniyle 2 aydır kapalı olan bir deri mağazasındaki ürünler küfle kaplandı. Küfle kaplanan ayakkabıları, çantaları, cüzdanları, ve kemerleri Nex Nezeum adında bir Facebook kullanıcısı paylaştı.  

korona-6.jpg

"YILLARDIR EL DEĞMEMİŞ GİBİ" 

Mağaza yeniden açılmadan önce dezenfekte edilirken hayret verici manzara sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Fotoğrafları görenler, "Sanki yıllardır mağazaya el değmemiş" yorumunda bulundu. Malezya'da ayrıca kapalı tutulan sinema salonlarının da küfle kaplandığı gözlendi.

korona-5.jpgkorona-3.jpgkorona-2.jpg