2019 AÖF final sınav sonuçları açıklandı! AÖF sınav sonuçları sorgulama

2019 AÖF final sınav sonuçları açıklandı! AÖF sınav sonuçları sorgulama
Açıköğretim Fakültesi sınavları 25-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirildi. AÖF final sonuçları açıklandı mı? AÖF sonuçları nasıl sorgulanır? İşte detaylar.

Anadolu Üniversitesi tarafından resmi açıklama henüz geldi. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim final sınavlarının sonuçları açıklandı. Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından 3 ders sınavları araştırılmaya başlandı. Açıköğretim AÖF sonuçları nasıl sorgulanır? 3 ders sınavları ne zaman? İşte merak edilenler…

3 DERS SINAVLARI NE ZAMAN

Üç ders sınavı, 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü saat 14:00’da, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa’da gerçekleştirilecektir.

SINAV SONUÇ İTİRAZI VE MAZERET SINAVI

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz.