2019 yılı taşıt kredisi kampanya şartları neler? Hangi bankalar kampanyaya dahil?

2019 yılı taşıt kredisi kampanya şartları neler? Hangi bankalar kampanyaya dahil?
Otomotiv sektörünün yavaşlamasıyla bankalar taşıt kredisi kampanyası başlattı. Uygun faizli taşıt kredisi veren bankalar arasına yenileri de eklendi. Ziraat Katılım taşıt kredisi kampanyası için anlaşmalı markalar şartını koyuyor. İşte '2019 yılı taşıt kredisi kampanya şartları neler?' sorusunun yanıtı.

2019 yılının son aylarına girerken otomotiv sektörünü canlandırmak için başlatılan taşıt kredisi kampanyasına bankaların katılımı sürüyor. Özel bankaların katıldığı taşıt kredisi kampanyasına son olarak Ziraat Katılım, Emlak Katılım ve Vakıf Katılım da eklendi.

EN UYGUN TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

TCMB politika faizi indirim kararının ardından indirim haberleri ilk olarak kamu bankalarından gelmişti. Araç sahipleri bu kampanyaya yoğun ilgi gösteriyor. Bazıları ikinci el araç almak isterken bazıları da sıfır bir araç için uygun kredi koşullarına bakıyor. 0.49 taşıt kredisi hangi bankalarda? diye merak edenler için en uygun taşıt kredisi faiz oranları ve hesaplama işlemleri haberimizin detayında...

0.49 taşıt kredisi hangi bankalarda? sorusu arama motorunda yoğun olarak araştırılıyor. Araba sahibi olmak isteyenler en uygun taşıt kredisi faiz oranlarını merak ediyor. Merkez Bankası’nın faiz indirimlerini açıklamasının hemen ardından bankalardan indirim haberi gelmeye başladı. Taşıt kredisindeki indiriminin yanıt sıra konut ve ihtiyaç faizlerinde de indirime gidildi. 0.49 taşıt kredisi hangi bankalarda? diye merak edenler için en uygun taşıt kredisi faiz oranları ve hesaplama işlemleri...

EN UYGUN TAŞIT KREDİSİ HANGİ BANKADA?

Kamu bankaları, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın katıldığı kampanyada binek otomobiller için 50 bin lira ila 120 bin lira arasında 18-36 ay kredi çekilirse yüzde 0.49-0.69, ticari araçlardaysa 72 bin lira ve 120 bin lira arasında kredi çekilirse yüzde 0.49-0.69 oranında faiz uygulanarak kredi kullandırılıyor. Kampanya 31 Aralık 2019’a kadar sürecek.

50 BİN LİRALIK TAŞIT KREDİSİ İÇİN

Örneğin, 50 bin lira kredi için,  yüzde 0.49 faizden 36 ay vadede taksit tutarı 1545 lira oluyor. Aynı faiz oranından 120 bin TL kredi için 18 ay 7 bin 45 TL taksit ödeniyor. 

GARANTİ BBVA TAŞIT KREDİSİ

1,44 faiz oranı sunuluyor. 

İŞ BANKASI TAŞIT KREDİSİ 

1,39 faiz oranı sunuluyor. 

TAŞIT KREDİSİ VERİLEN BİNEK ARAÇLAR

Fiat, Honda, Hyundai, Renault Mais, Toyota

TAŞIT KREDİSİ VERİLEN TİCARİ ARAÇLAR

Fiat, Ford, Isuzu, Karsan, Temsa, Otokar, BMC, Mercedes, GAZ Grubu

3 BANKA DAHA TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASINA KATILDI

Otomotiv sektörüne hareketlilik sağlamak için başlatılan taşıt kredisi kampanyasına Ziraat Katılım, Vakıf Katılım ve Emlak Bank da katıldı. 3 banka, anlaşmalı otomotiv firmaları üzerinden kredi kolaylığı sunacak.

Ziraat Katılım, Vakıf Katılım ve Emlak Bank otomotivde yerli üretime özel taşıt finansman paketleri sunacak.

1 Ekim 2019 tarihinde otomotiv sektöründe yerli üretimi desteklemek ve müşterilere uygun koşullarda finansman sağlamak amacıyla Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından bir kampanya başlatılmıştı.

Bugünden itibaren Ziraat Katılım, Vakıf Katılım ve Emlak Katılım'da yine aynı amaçlar doğrultusunda taşıt finansmanı kampanyası başlatıyor.Üç kamu katılım bankası, Türkiye'de üretim yapan otomotiv markaları ile yaptıkları iş birliğiyle yıl sonuna kadar müşterilerine uygun oranlı kredi verecek.

TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI ANLAŞMALI OTOMOTİV FİRMALARI

Binek Araçlar: Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Renault Mais, Toyota

Ticari Araçlar: BMC, Fiat, Ford-Otosan, Gaz Grup, Isuzu, Karsan, Mercedes, Otokar, Temsa